Paletni omotači sa štampom

Kada govorimo o paletnim omotačima, možemo ih podeliti u tri glavne kategorije: standardni paletni omotači dimenzijama 120x80x80cm, mini paletni omotači dimenzijama 120x80x40cm i paletni omotaci u različitim oblicima. Svaka od ovih kategorija zahteva drugačiji pristup i način brendiranja, u zavisnosti od potreba klijenta i namene proizvoda.

Standardni paletni omotači

su najčešće korišćena kategorija paletnih omotaca. Oni se najčešće koriste za prevoz robe i pomažu u zaštiti proizvoda tokom transporta. Brendiranje standardnih paletnih omotaca može pomoći u stvaranju prepoznatljivosti brenda i povećanju njegove vidljivosti u širokom spektru industrija.

Paletni omotači mini

dimenzija 120 x 80 x 40cm su manje dimenzije i obično se koriste za pakovanje manjih količina proizvoda. Oni su idealni za manje poslovne operacije i mogu pomoći u povećanju brendiranja u manjim i lokalnijim okruženjima.

Paletni omotači u oblicima

pružaju dodatne mogućnosti za brendiranje i stvaranje prepoznatljiv oblika i dizajna koji se mogu prilagoditi specifičnim potrebama klijenta. To može uključivati paletne omotace sa izrezima ili otvorima za lakše rukovanje, kao i omotace koji se oblikuju prema obliku proizvoda ili paleti.

Dodatni sadržaj
PALETNI OMOTAČI, OBLOGE, REKLAMNE OBLOGE ZA PALETE PALETNI OMOTAČI, OBLOGE, REKLAMNE OBLOGE ZA PALETE
Kontaktirajte nas
We create your image ...