Paletni omotači sa štampom

Kada govorimo o paletnim omotačima, možemo ih podeliti u tri glavne kategorije: standardni paletni omotači dimenzijama 120x80x80cm, mini paletni omotači dimenzijama 120x80x40cm i paletni omotaci u različitim oblicima. Svaka od ovih kategorija zahteva drugačiji pristup i način brendiranja, u zavisnosti od potreba klijenta i namene proizvoda.

Standardni paletni omotači

su najčešće korišćena kategorija paletnih omotaca. Oni se najčešće koriste za prevoz robe i pomažu u zaštiti proizvoda tokom transporta. Brendiranje standardnih paletnih omotaca može pomoći u stvaranju prepoznatljivosti brenda i povećanju njegove vidljivosti u širokom spektru industrija.

Paletni omotači mini

dimenzija 120 x 80 x 40cm su manje dimenzije i obično se koriste za pakovanje manjih količina proizvoda. Oni su idealni za manje poslovne operacije i mogu pomoći u povećanju brendiranja u manjim i lokalnijim okruženjima.

Paletni omotači u oblicima

pružaju dodatne mogućnosti za brendiranje i stvaranje prepoznatljiv oblika i dizajna koji se mogu prilagoditi specifičnim potrebama klijenta. To može uključivati paletne omotace sa izrezima ili otvorima za lakše rukovanje, kao i omotace koji se oblikuju prema obliku proizvoda ili paleti.

PALETNI OMOTAČI, OBLOGE, REKLAMNE OBLOGE ZA PALETE PALETNI OMOTAČI, OBLOGE, REKLAMNE OBLOGE ZA PALETE

Dodatni sadržaj

Paletne Obloge za isticanje ponude na prodajnom mestu


Reklamno Sredstvo za Skretanje Pažnje

Paletne obloge su idealno rešenje za isticanje proizvoda na paletama u prodajnim objektima. Svojom prisutnošću privlače pažnju kupaca i čine Vaše proizvode lako primetnim.

Prilagođene Dimenzije i Materijali

Izrađene su od kvalitetnog Akyplac PP materijala ili od Aki Light materijla,u standardnim dimenzijama Euro palete 120cm x 80cm x 75cm, ali mogu se prilagoditi vašim specifičnim zahtevima i nacrtima.

Lagan, Ali Izuzetno Čvrst Materijal

Koristimo visokokvalitetni akylight i akiplac materijal koji je lagan, ali izuzetno čvrst. Otporan je na vlagu i promenu temperature, što ga čini dugotrajnim i izdržljivim za upotrebu.

Jednostavna Montaža i Demontaža paletnih obloga

Paletne obloge se lako montiraju i demontiraju, omogućavajući vam fleksibilnost u postavljanju i promeni reklamnih poruka po potrebi.

Najkvalitetnija Digitalna Štampa i precizna CNC obrada

Naše paletne obloge su rezultat visokokvalitetne digitalne štampe na belom akylight ili aciplac materijalu. Print je izuzetnog kvaliteta i jasnoće, garantujući vizuelni efakat u foto kavlitetu, a samim tim efikasnost reklamne poruke.

Očekivani Reklamni Efekat je povećanje prodaje

Investirajte u svoju vidljivost i efikasnost reklamnih kampanja uz paletne obloge. Istaknite vaše proizvode na pravi način i očekujte povećanje prodaje i brendiranje vaše kompanije.
Kontaktirajte nas
We create your image ...