Multifunkcionalni Pametni Satovi – Brend Pixo

smart satovi predstavljaju idealno rešenje za sve one koji žele spoj visoke tehnologije i elegantnog dizajna na svom zglobu. Ovi pametni satovi pružaju niz praktičnih funkcija i mogućnosti, čineći ih nezaobilaznim dodatkom za svakodnevni život. Multifunkcionalni Pametni Satovi su idealan izbor za sve aktivne ljude koji žele da budu u toku sa svojim zdravljem i obavezama. Njihov spoj funkcionalnosti, stila i praktičnosti čini ih neizostavnim dodatkom za svakog modernog korisnika.

Osnovne karakteristike ,,Pametnih satova,,

Raznovrsne funkcije spoj funkcionalnosti, stila i praktičnosti
Naši multifunkcionalni pametni satovi obuhvataju širok spektar funkcija kao što su merenje koraka, praćenje potrošenih kalorija, merenje temperature, primanje poziva, notifikacija za poruke, mejlove i obaveštenja.

Sportski Režim za sve koji žele da budu u toku sa svojim zdravljem i obavezama

Aktiviranjem sportskog režima, ovi satovi postaju vaši verni pratilaci tokom vežbanja. Merite svoje sportske rezultate i pratite svoj napredak.

Elegantan Dizajn, spoj visoke tehnologije i elegantnog dizajna na svom zglobu:

Svaki sat dolazi u ekskluzivnom poklon pakovanju, čineći ga savršenim poklonom za vaše najbliže ili poslovne partnere.

Personalizacija – brendiranje:

pametni satovi se mogu personalizovati digitalnom štampom, dodajući lični pečat vašem gadgetu.

Kako funkcioniše Smart sat ?

Ovi mali, ali moćni pametni satovi komuniciraju putem aplikacije i Bluetooth tehnologije. Povežite ih sa svojim pametnim telefonom i upravljajte svim funkcijama preko praktične aplikacije.

Kontaktirajte nas
We create your image ...