Pamučna torba NATURELLA 105 Torba 105 g/m2

Dimenzije: Po upitu
Cena: 0,65 €

NATURELLA 105 – Pamučna Torba koja Spaja Funkcioanlnost i Održivost

Prirodna Estetika za Svaki Dan

Tražite torbu koja će istovremeno zadovoljiti vaše estetske i ekološke standarde? Upoznajte se sa modelom NATURELLA 105! Sa svojom prirodnom bež bojom i jednostavnim dizajnom, ova torba će upotpuniti vašu svakodnevnu rutinu sa stilom i elegancijom.

Ekološki Održiv Materijal za Očuvanje Prirode

Izrađena od pamuka, NATURELLA 105 torba nije samo lepa, već i ekološki odgovorna. Pamuk je prirodan materijal koji je biorazgradiv i neškodljiv za okolinu, čineći ovu torbu idealnim izborom za one koji teže održivom načinu života.

Praktične Dimenzije za Sve Potrebe

Sa dimenzijama 38 x 42 cm, NATURELLA 105 torba pruža dovoljno prostora za sve vaše potrepštine, od svakodnevnih sitnica do većih predmeta. Bez obzira da li je nosite na posao, u kupovinu ili na izlet, ova torba će Vas verno ptratiti dugo služiti, a kvalitetna štampa će ovu torbu pretvoriti u marketinški alat.

Opšte informacije

Šifra: 34.421.71
Model: NATURELLA 105
Brend: BRUNO
Boja: Bež
Dimenzije: 38 x 42 cm
Pakovanje: 200/50
Neto težina: 0.05 kg
Sastav: pamuk
Tema: EKO PROIZVOD
Barkod: 8605040029473

Informacije o štampi

Preporučena vrsta štampe: Preslikač, Sito
Preporučena dimenzija štampe: 22 x 15 cm

Poigrajte se sa bojama

Najčešće se susrećemo sa pamučnim torbama za kupovinu u prirodnoj bež boji, da li ste znali da ih pored ove imamo u još 8 boja.

Pamučne kese su proizvod koji je poslednjih nekoliko sezona značajno dobio na popularnosti u promotivnom svetu, atraktivne su za štampu, praktične su i trajne i najbolja zamena za diskutabilne plastične kese za kupovinu.
Naš model pamučne kese NATURELLA ima svoju osnovnu i verziju od organskog pamuka, 6 različitih gramatura i čitavu paletu boja.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...