Papirne kese, poklon kese, Natron kesa sa štampom logotipa

U ponudi imamo veliki izbor reklamnih papirnih kesa u klasičnoj kunsdruk varijanti ili od natron papira. Reklamne kese se dodatno uštampavaju tehnikom sito štampe ili folijom koja se štampa pa zatim optički iseca u obilicima. Kod većih i srednjih tiraža se radi sito uštampavanje direktno na papirnu kesu, a kod manjih tiraža se radi brendiranje pvc folijama koji se zatim kasiraju na kesu. Naravno i pored velike ponude tipskih kesa možemo da radimo i kese po Vašoj meri i želji.

Reklamne tipske kese za uštampavanje

reklamne kese se uštampavaju logotipom po zahtevu klijneta u veličinu i broju boja u skladu sa zahtevom naručioca, štampanje logotipa može biti jednostrano ili dvostrano štampana.

Papirne kese sa ručkom

u zavisnosti od modela reklamne kese, imamo više različitih tipova drški za kese koje su prilagođene dizanju i nosivosti kese pa je na klijnetu da odabere model kese i ručku koji odgovaraju zahtevama i nameni kese, pored tipskih kesa koje se uštampavaju logotipom, radimo i proizvodnju kesa prema grafičkoj pripremi klijneta iz tabaka papira, u različitim dimenzijama kesa prema tipskim ili custom rasklopima grafičke prirpem za štampu.

Kontaktirajte nas
We create your image ...