Peskirna folija

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: 13 - 20 €/m2 + PDV

Peskrina folija za stakla – štampa – katovanje – montaža
peskirna folija je odličan način za brendiranje, dekorisanje ili obeležavanje staklenih površina. Peskirnom folijom dobijamo višestruke benefite od dekorativno-estetskih do preko smanjenja UV zraka i obezbeđenja privatnosti u kancelariju uz polutranspentnost.
Dekorativna peskirna folija
Peskirna folija se pokazala kao jako dobro rešenje kada je u pitanje dekorsanje staklenih površina u poslovnom i prodajnom prostoru, pa je ova foliaj našla jako veliku primenu u praksi i možete je videti u gotovo svakom ozbiljnijem poslovnom objektu, kancelarijama koje su napravljene od stakla, bankama, osiguravajućim kućama, prodajnim izložbenim salonima.
Štampanje ili katovanje peskirne folije
Peskrina folija pruža velike mogućnosti kada je u pitanju primena i funkcionalno korišćenje, mi posedujemo tehnologiju koja omugaćava da se izvuče maksimum iz ovog materijala i nudimo optičko katersko isecanje, štampu na peskirnim površinama iz CMYK palete + belu boju.Naravno moguća je i kombinacija štampei katovanja.
Montaža peskirne folije na staklene površine
Naši iskusni montažeri izlaze na teren i vrše terensku montažu peskirne foklije na stakle u skladu sa najvišim standardima koda je u pitanju tehnika montaže od pripreme površine, korišćenja adekvatnih alata i pomagala do same instalacije folije na staklo čime se diobija trajna dekoracije ili brendiranje stakla.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...