Samolepljiva piši briši folija

Dimenzije: Dimenzije po želji
Cena: 35 eur/m2

Piši Briši folija – folija za pisanje markerom i brisanje sunđerom, odlično rešenja za kancelarije, sale za sastanke, škole, vrtiće, kongresne centre, medija centre, restorane i kafiće…

piši briši folija je inovativan proizvod koji nudi mongo novih mogućnosti u svakodneoj upotrebi, komunikaciji , oglašavanju, upotrebu u uređenju unutrašnjeg enterijera… Iskorisite sve mogućnosti i nađite najbolju primenu koja će na efektan i inovativan način da prezentuje Vašu ponudu, u sjkladu na novim trendovima prezentovanja. U našoj standardnoj ponudi su FOREX table sa piši – briši ili kreda folijama u svim standardnim formatima uz mogućnosti da se rade i u formatu po Vašoj želji. (stavi fotke iz priloga u foto galeriju). Takošđe u našoj foto galeriji možete videti i fotografije sa korišnjem ovih folija u unutrašnjem uređenju enterijera, oglašvanju, prezentovanju….

BELA PIŠI-BRIŠI FOLIJA

Uz pomoć ove folije, različite površine mogu biti pretvorene u bele oglasne table, po kojima možete pisati flomasterima. Lako se održavaju i brišu, uz pomoć suve krpe.
Ova samolepljiva folija, osim što je idealna za dnevne izmene teksta, kao što su dnevni meniji u restoranima, pogodna je i za objekte kao što su kancelarije, sale za sastanke ili učionice, kao i za kućnu upotrebu.

PREDNOSTI PIŠI – BRIŠI FOLIJE

Samolepljiva folija, idealna za oglasne table po kojima možete pisati flomasterima
Lake za održavanje i brisanje uz pomoć suve krpe
Otporne na ogrebotine i tragove prethodnih pisanja
Idealna za česte izmene teksta

KARAKTERISTIKE PIŠI BRIŠI FOLIJE

PET/PVC sastav
Bela boja, visokog sjaja
Trajno samolepljiva
Debljina 150 mikrona (150 µm)

DIMENZIJE – ŠIRINA ROLNE PIŠI – BRIŠI FOLIJE

50 m x 1,37 m

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...