Plakete od klirita

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Po upitu

Kliritne plakete po zahtevu klijenta proizvodnja i prodaja

Plakete od klirita, kliritne diplome, zahvalnice, medalje, priznanja i ostala kliritna galanterija se radi po želji klijenta u obliku i dimenzijama po zahtevu. U našoj ponudi postoji određeni broj tipskih ponuda plaketa od klirita, ali smo tehnički i tehnološki opremljeni da izađemo u susret željama i posebnim zahtevima klijenata i da u kratkom roku isporučimo gotov proizvod.

Cena kliritnih plaketa zavisi od količine, oblika i načina brendiranja

Cena kliritnih plaketa zavise od veličine, broja komada za izradu, oblika klirita, vrste materijala i kombinacija materijala od kojih se rade plakete. Plakete od klirita je moguće potpuno peronalizovati u svakom smislu te reči. Kliritna priznanja je moguće raditi u seriji ili u pojedinačnim izvedbama u skaldu sa zahtevima klijenta.

Kliritna plaketa sa štampom, gravurom u željenom obliku i debljini

Mi radimo direktnu štampu ili lasersku gravuru na kliritu.Kominovanjem različitih materijala i boja materijala možemo raditi i 3D elemente.

Idejno rešenje klirtnih zahvalnica i priznanja

Ako Vam trebaju kliritne plakete na pravom ste mestu, kontaktirajte nas i odgovorićemo u kratkom roku sa konkretnim rešenjima. Naš prodajni tim će Vam ponuditi kliritne plakete u različitim cenovnim okvirima, a kolege iz dizjan studija Vam šalju tehnički crtež sa pojašnjenjima i konstruktivnim predlozima. Kliritne plakete su proizvod gde Vaša i naša kreativnost može doći do izražaja i nismo u obavezi da se držimo stereotipnih tipskih pravila, jer različit izbor materijala i tehnika brendiranja nam omogućavaju da svaka kliritna plaketa bude univerzalna i personalizovana.

Rok izrade kliritnih plakte, zahvalnica i priznanja

u zavisnosti od tiraža, oblika i načina brendiranja plaketa dogovaramo rokove izrade , neki okvirni rokovi su 3-4 radna dana za standardne upite. Za konkretne rokove se konsultujte sa našim prodajnim savetnicima.

Kako se proizvode kliritne plakete i prizanja, rokovi produkcije

Kod proizvoda od klirita i kliritne galanterije se koristi savremena mašinska tehnologija. Sa ponosom možemo reći da imam kompletan mašinski park koji čine tri lasera, cnc mašina, automatske savijačice, ger mašine, i mašine za poliranje kliritna, kako i kompletnu opremu za direktnu ili indirektnu štampu na površini kliritnih ploča pa smo u mogućnosti da ceo proces uradimo u spostvenom pogonu.Takođe kao bitan faktor u proizvodnji su iskusni operateri i majstori koji imaju veliko iskustvo u radu sa pločastim materijalima pa možemo da garantujemo visok kvalitet krajnjeg proizvoda.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Dodatni sadržaj

Primena plaketa i zahvalnica od akrila :

Poslovni Jubileji i Osvajanja Tržišta: Dodela klirtnih plaketa predstavlja idealan način za priznanje poslovnih dostignuća, jubileja i osvajanja tržišta, označavajući godine uspešnog poslovanja i liderstva.

Državne i Korporativne Proslave: Na svečanim državnim i korporativnim proslavama, klirtni simboli postaju svedoci značajnih trenutaka, dodeljujući priznanja za doprinos zajednici i postignuća zaposlenih.

Univerzitetske Ceremonije: Diplome i priznanja se često obeležavaju klirtnim plaketama na univerzitetskim ceremonijama, naglašavajući izuzetne akademske uspehe i doprinos studenta.

Sportski Trijumfi i Takmičenja: Sportski klubovi često koriste klirtnu plaketu kako bi nagradili izvanredne sportske uspehe, bilo da je reč o osvajanju šampionskih titula ili istaknutih pojedinaca.

Kulturne Manifestacije i Umjetnički Događaji: U svetu umetnosti i kulture, klirtna priznanja ističu izvanredne doprinose umetnicima, piscima, muzičarima i svim onima koji oblikuju kulturnu scenu.

Humanitarne Inicijative: Humanitarne organizacije često koriste klirtnu plaketu za priznavanje i zahvalnost pojedincima ili firmama koje su podržale humanitarne inicijative.

NVO i Udruženja: Nevladine organizacije i različita udruženja koriste klirtna priznanja kako bi istakla doprinos volontera, donatora i partnera u ostvarivanju njihovih ciljeva.

Korporativni Trening i Razvoj: U korporativnom svetu, klirtna plaketa često se dodeljuje kao priznanje za učestvovanje u programima obuke, radionicama ili za postignuća u ličnom razvoju.

Zahvalnosti na Radu i Poslovni Milestouni: Periodično dodeljivanje klirtnih plaketa za zasluge, trud i postignuća na radnom mestu doprinosi motivaciji i ojačava radnu zajednicu.

Svečane Godišnjice i Memorijali: Događaji poput svečanih godišnjica ili memorijala često uključuju dodelu klirtnih plaketa kako bi se očuvala sećanja na posebne trenutke i pojedince.
Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...