Kliritne table

Table za obelezavanje firme od klirita su proizvod koji je potreban svakoj firmi .
Standardne dimenije kliritne table su 20 x 20 cm , 25 x 25 cm ili 30 x 30 cm i obicno ih cini sendvic od dve kliritne table u osnovi ide mlecno beli klirit od 3 mm debljine na kojoj se radi stampa logotipa firme i ostalih podataka i preko tabla transparentnog klirita koji daje estetski efekta samoj tabli i 3 D efekat ispisa ili stampe koja se nalazi ispod table.

klirtina tabla za firme komplet od 2kom cena tabli 2 kom : beli + providni klirit metalni ukrasni distanceri
20 x 20 cm 15 eur 2,40eur – kom
25 x 25 cm 20 eur 2,4eur- kom
30 x 30 cm 25 eur 2,4eur- kom

Cene su po srednjem kursu NBS, bez uracunatog pdva za table koje se rade u drugim dimenizjama ili od drugih materijal se radi ponuda u skladu sa zahtevima klijenta.

Kliritne oznake – zidne oznake od klirita za obelezavanje prostora

Ako zelite elegantno, eskluzivno i prakticno resenje za obelezavanje prostora.
Kliritni obelezivac prostora cini sendvic tabla od dva klirita koji mogu biti transparentno – transparentni sa stampom na donjoj tabli ili u kombinaciji mlecno belog klirita sa transparentnom tablom preko.
U kompletu sa kliritnim tablama za obelezavanje idu i cetiri metalna distancea *silver ili gold boje.
Distanceri su ne rdjajuci i u zavisnosti od velicine obelezivaca koristi se u sirinama od Fi 13 do Fi 19 mm, metalni distanceri se koriste za spolasnju i za unutrasnju upotrebu

DISTANCERI – NOSAČI KLIRITNIH TABLI

U našoj ponudi možete pronaći odlične metalne ne rđajuće distancere- nosače kliritnih tabli različitih veličina koje preporučujemo u zavisnosti od veličine table.
Distanceri su odlično i trajno rešenje , a elegantan oblik distancera dodatno nagalašava izgled reklamne kliritne table.DISTANCERI – NOSAČI KLIRITNIH TABLI