KLIRITNI RAMOVI – RAMOVI OD KLIRITA – PLEKSIGLAS RAMOVI

Izradjuemo kliritne ramove, sa pratecom opremom za kacenje.
Visece kliritne ramove izradjujemo u svim standardnim i nestandardnim formatima u skladu sa Vasim upitom komadno ili u serijama.
Viseci ili plafon ramovi se popularno zovu i sendvic ramovi jer su pogodni ya postavljanje obostrane stampe tako da se formira dvostrana reklamna povrsina.
Pored izrade ramova, radimo i stampu i montazu ramova na terenu i objektima..

Kliritni ramovi se sastoje od dva kliritna rama u navedenom formatu i 4 metalna distancera, po zelji klijenta moguce je dodati metalne sajlice za kacenje ramova.
Izmedju ramova se nalazi poster – stampana komunikacija koaj se lako i brzo menja po potrebi klienta.
Ovo su cena za tipske ramove , ali postoji mogucnost dogovora za ostale dimenzije po zelji klijenta , ramove mogu da cine dva transparentna klirita ili u opal beloj boji u osnovi.
Cenovnik

A4A3B2B1
15 eur25 eur42 eur70 eur

NOSAČI SAJLE ZA KLIRITNE RAMOVE I KLIRTNE TABLE

U ponudi imamo veliki broj modela različitih nosača i distancera za kliritne ramove i kliritne table, nudimo Vam kompletno rešenje kačenja za sve proizvode od klirita koje poručite, a rade se u u formi kliritnih tabli ili visećih kliritnih ramova. Nosači za sajle i distanceri su izrađeni od ne rđajujućeg čelika, odlukuje ih izuzetna dugotrajnost, visoka nosivost i odlična funkcionalan i upotrebna vrednost. Dozvolite nam da Vam sugerišimo nosače i zajednički dođemo do najboljeg rešenja i odnosa cena/kvalitet.NOSAČI SAJLE ZA KLIRITNE RAMOVE I KLIRTNE TABLE