Kutija za donacije – Anketne kliritne kutije– Pleksiglas kutije – Kliritne kutije za nagradne igre- Kutije za novac – Providne kutije za svadbe

Proizvodnja i prodaja kliritnih kutija

Providne glasačke kutije ili info kutije za ankete u razlicitim dimenzijama je deo naše stalne proizvodne ponude. SWA TIM je ponosan na proizvodnju kliritnih kutija koje su našle široku primenu u svakodnevnim privrednim i reklamnim aktivnostima, kako na domacem tržištu, tako i u zemljama regiona.

Providne kutije od pleksiglasa

Mogu se koristii za nagradne igre ili kao glasacke kutije prilikom organizacije glasanja u organizacijama, strankama, udruženjima, sindikatima…

Kliritne kutije u tipskim dimnezijama ili u dimenzijama po zahtevu klijenata

Uz mogucnost proizvodnje u klirtnih kutija sa dodacima i dimenzijama po želji (sa ili bez dodataka u vidu ekstenzija, komunikacija, nosaca flajera, dodatnih pregrada). Kutije po Vašim zahtevima mogu biti brendirane ili blanko, obezbedene sigurnosnom bravom ili katancima. U zavisnosti od dimenzija kutije za donacije se proizvode od pleksiglasa razlicitih debljina.Po želji klijenata kutije mogu biti providne ili od pleksiglasa u bojama.U cenovniku (tabela ispod) možete videti ponudu za tipske kutije standaradnih diemnzija koje se najcešce.

Kliritne glsačke kutije se koriste kao: kutije za ankete, nagradne igre sakupljanja vizit karti, za koverte na svadbama…

Se spajaju bezbojnim lepkom, a po želji se stavlja katanac ili brava.Tako da kutije izgleda veoma kompaktno i elegantno. Anketirajte Vaše klijente i sazanjte šta oni misle o Vašim proizvodima ili uslugama. Kliritne kutije se brendiraju štampom na transparentnoj kutiji tako da kutija ostaje transparentna iako ima brending na sebi.

Kutije od pleksiglasa sa štampom ili sa gravurom

Kutije je moguce brendirati direktnom štampom na kliritu ako je kutija bele boje, 3D logotipom koji se može nalepiti na kutiju, transparentim nalepnicama sa pripremom prema želji klijenta ili katovanom folijom (opticko isecanje folije) koja se lepi na kutiju.

Cene teipskih kutija pogledajte u donoj tabeli, a za kutije u željenim dimenzijama cene se prave na upit

Sve cene su bez uracuntaog PDV-a, kutije mogu biti od transparentnog, od mlecno belog klirita 3mm ili od klirita u boji. Kutije se mogu raditi i od debljeg materijala, ali u tom slucaju se menja i cena proizvoda u zavisnosti od izbora i utroška materijala.vAnketne kutije od klirita ili kutije za donacije se koriste i za nagradne igre, kutije za novac, služe i kao glasacke pleksiglas kutije, kutije za pohvale, kutija za primedbe i sugestije. Dimenzija kliritne kutije je potpuno prilagodljiva željama klijenata i nameni kutije. Kutije mogu biti sa kliritnim postoiljem ili sa postoljem od forexa.

Rok izrade kliritnih kutija (mogu se koristiti na svim vrstama aktivacija)

Kliritne kutije standardnih diemnzija uglavnom imamo na stanju i isporuka je cesto istog dana, a za kutije u dimenzijama po zahtevu klijenta se rok ugovora sa našim prodajnim savetnikom.

Glasačke kutije od providnog klirita kupujte iz ,,prve ruke,, direktno od proizvođača

Kutije za glasanje od providnog klirita za sve vrste anketa, glasanje, prikupljanje kupona i vizit kartica, glasačke listiće, donacije sa ili bez opcije za zaključavanje (sa bravicom ili katancem).

Cenovnik Kutije za donacije

Cenovnik kutija od klirita - pleksiglasa standardnih dimenzija :

DIMENZIJE MATERIJAL CENA KATANAC ILI BRAVICA ŠTAMPA NA KUTIJI
20x20x20 cm providni klirit 3mm 29 eur + pdv 3 eur + pdv 5 eur + pdv (po stranici)
20x25x25 cm providni klirit 3mm 33 eur + pdv 3 eur + pdv 5 eur + pdv (po stranici)
25x25x25 cm providni klirit 3mm 38 eur + pdv 3 eur + pdv 5 eur + pdv (po stranici)
30x30x30 cm providni klirit 3mm 42 eur + pdv 3 eur + pdv 5 eur + pdv (po stranici)
35x35x35 cm providni klirit 3mm 45 eur + pdv 3 eur + pdv 6 eur + pdv (po stranici)
40x40x40 cm providni klirit 4mm 84 eur + pdv 3 eur + pdv 6 eur + pdv (po stranici)
45x45x45 cm providni klirit 4mm 110 eur + pdv 3 eur + pdv 7 eur + pdv (po stranici)
50x50x50 cm providni klirit 5mm 140 eur + pdv 3 eur + pdv 7 eur + pdv (po stranici)


Napomena:
Cena iz tabele se odnosi na donatorska kutije od providnog – trasnparentnog klirita debljine 3,4,5mm u zavisnosti od veličine kutije , za kutije od belog klirita ili klirita u boji se cene rade prema upitu.Cene iz tabele ne ukljukuju štampu.Ukoliko se brendira više od dve stranice odobravmo popust na štampu od 10 % (popust se obračunava samo na štampu, ne i na kutiju), kutije proizvodimo i u diemnzijam apo zhatevu klijenta i tada se cena formira prema upitu (u odnosu na veličinmu kutije, količinu oi način brendiranja).
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...