Kutije za donacije

Pleskiglas ili kliritne kutije imaju sirok spektar namene i mogu se koristiti u razlicite svhe :
kutije za donacije ili donatorske kutije ,kutije za ankete – anketne kutije, glascke kutije , kutije za utiske , kominkacione kutije , kutija za sugestije, kutije za nagradne igre …
Pleksiglas kutije mogu biti stone , zidne sa posebnim dodacima z akacenje na zid ili podne .

Cenovnik kutija za donacije i glasackih kutija :

Donatorska kutija od providnog – trasnparentnog klirita debljine 3 mm

KUTIJE ZA DONACIJE KLIRIT 3MM DOPLATA ZA KATANAC
DIMENZIJE
20X20X20 20 eur 2 eur
20X25X25 24 eur 2 eur
25X25X25 28 eur 2 eur
30X30X30 32 eur 2 eur
35X35X35 35 eur 2 eurZa ostale dimenzije cene se rade po upitu klijenta, kutije je moguće brendirati štampom, 3d logotipom, trensparentim nalepnicama prema upitu klijenta.
Sve cene su bez uračuntaog PDV-a, kutije mogu biti od transparentnog ili od mlečno belog klirita 3mm.
Kutije se mogu raditi i od debljeg materijala, ali u tom slučaju se menja i cena proizvoda u zavisnosti od izbora i utroška materijala.

Anketne kutije od klirita ili kutije za donacije se koriste i za nagradne igre, kutije za novac, sluze i kao glasacke pleksiglas kutije, kutije za pohvale, kutija za primedbe i sugestije.
Dimenzija kliritne kutije je potpuno prilagodljiva zeljama klijenta i nameni kutije, kutije mogu biti sa kliritnim postoiljem ili sa postoljem od forexa.
Anketirajte Vase klijente i sazanjte sta oni misle o Vama i Vasim proizvodima ili uslugama.Kliritne kutije se brendiraju stampom na transparentnoj kutiji tako da kutia ostaje transparentna iako ima brending na sebi.
KLIRITNE KUTIJE IMAMO NA STANJU I ISPORUKA JE VRLO CESTO ISTI DAN, A STANDARDAN ROK ZA IZRADU I ISPORUKU JE 1 DO 2 RADNA DANA.
Robu isporucujemo na Vasu adresu o nasem torsku, za proizvodnji kliritnih kutija se koristi providni klirit od 3 ili od 5 mm u zavisnosti od dimenzija kutije.