Promo Paketi

Postovani klijenti u ponudi su promo paketi najprodavanijih proizvoda za promocije i prezentacije, iskoristite specijalni popusti za paket ponude. Sve što je potrebno za uspešnu promociju ili prezentaciju možete dobiti za 48h od porudzbine i dostave Vašeg grafičkog resenja za štampu. Cene uključuju štampu u punom koloru, obračunavaju se po sredjem kursu NBS, isporuka iključena u cenu.

PROMO PAKET 1 :

Promo pult sa stampom u punom koloru i prenosnom torbom + flajeri, format A6, obostrani kolor , masni kunzdruk 135 gr : 125 eur.
Pult za promociju i flajeri u tiražu od čak 6000 komada po veoma pristupačnoj cenu Vam nudedobre mogućnosti za efikasnu promociju sa veom amalim budzetom

PROMO PAKET 2 :

Promo pult ili prezentacijski pult u kombinaciji sa roll up banerom predstavljaju dva najprodavanija proizvoda kada su u pitanju promo display proizvodi.
U cenu je ukljucecena štampa u punom koloru,konstrukcije i prenosne torbe.
Artikli su mobilni, potpuno rasklopivi i staju u gepek automobila.Postavite Vašu prezentaciju za 5 minuta.Idealni su kako za spoljašnje tako i za unutrašnje prezentacije.Cena samo 133 eur-a komplet.

PROMO PAKET 3 :

PROMO PULT + ZASTAVA sa dizajnom po Vašoj želji u dimenzijama 150 x 100 cm čine dobitnu kobinaciju za prezentaciju u spoljašnjem i unutrašnjem prostoru.
Cena za promo komplet je samo 92eur.