Promo pultevi | Reklamni Materijal PROMO PULTEVI, INFO PULTEVI-SA ŠTAMPOM | Reklamni Materijal

PROMO PULTEVI, INFO PULTEVI – PROMO DISPLEJI ZA PROMOCIJE I PREZENTACIJE SA ŠTAMPOM

Štampa uključuje pun kolor na PVC foliji koja je prilagodjen za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Po potrebi moguće je menjati samo štampu, a konstrukcija se može menjati za više promocija. Takođe moguće je poručiti promo pult bez štampe tzv blanko promo pult. Promo pultevi predstavljaju široko zastupljeno rešenje za mobilne promocije, promocije u marketima, za promocije na otvorenom i zatvorenom prostoru.

Promo pult odlikuje izuzetna moblinost, brza montaža i demontaža za svega nekoliko minuta, laka prenosivost jer je težina oko 5kg, staje u gepek automobila, dobra nosivost *unutrašnja stalaža oko 5kg i gornja ploca oko 5kg nosivosti. Veliki broj modela i širok cenovni raspon Vam omugućava da izaberete funkcionalno i dostupno rešenje za Vašu promociju. Štampa uključuje pun kolor na PVC foliji koja je prilagođen za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Po potrebi moguće je menjati samo štampu, a konstrukcija se može menjati za više promocija.

ROK IZRADE PROMO PULTEVA 24h

rok izrade promo promo pulteve je okovirno 1 radni dan od potvrde posla i slanja ispravne grafičke pripreme za štampu, a za precizne rokove se dogovarate sa našim prodajnim savetnicima.

ŠTA ULAZI U CENU PROMOTIVNIH PULTEVA

u cenu prompo pulta ulazi : konstrukcija pulta, gronji heder pulta, prenosna tekstilna torba od kvalitetnog šoteksa i vrhuska štampa punog kolora u visokoj rezoluciji.

CENE SVIH PULTEVA SU SA URAČUNATOM ŠTAMPOM U PUNOM KOLORU !!!PROMO PULT STANDARD
85 €+ PDV
Flexo promo pult
82€+ PDV
PROMO PULT - KLASIK
85 ‎€ + PDV
AL BL PULT
59 €+ PDV
PROMO PULT sa hederom u obliku po želji klijenta
95 €+ PDV
Promoter Pult
99 €+ PDV
TEKSTILNI POP UP COUNTER SA DRVENOM PLOČOM
245 EUR + PDV
100x100x33cm
Prosvetljeni promo pult
235 €+ PDV
Polu kruzni promo pultevi
99 €+ PDV
PROMO PULT SA TOČKIĆIMA
115 €
PROMO PULT TUBA
175 eur + pdv

Kontaktirajte nas

We create your image ...