Promo pultevi, info pultevi sa štampom, promotivni pult sistemi za promocije, aktivacije i reklamne kampanje sa štampom u punom koloru – izrada za 24 h od potvrde posla

Pultovi za promocije sa štampom prema dizajnu naručioca

Štampa uključuje pun kolor na PVC foliji koja je prilagodjen za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Po potrebi moguće je menjati samo štampu, a ista konstrukcija se može koristiti za više promocija. Takođe moguće je poručiti promo pult bez štampe tzv blanko promo pult.

Promocijski putlevi su odlično rešenje za mobilne promocije

Promo pultevi predstavljaju široko zastupljeno rešenje za mobilne promocije, promocije u marketima, za promocije na otvorenom i zatvorenom prostoru. Promo pult odlikuje izuzetna moblinost, brza montaža i demontaža za svega nekoliko minuta. Laka prenosivost jer je težina oko 5kg, staje u gepek automobila, dobra nosivost *unutrašnja stalaža oko 5kg i gornja ploca oko 5kg nosivosti.

Veliki broj modela u našoj stalnoj ponudi

Veliki broj modela i širok cenovni raspon Vam omugućava da izaberete funkcionalno i dostupno rešenje za Vašu promociju. Štampa uključuje pun kolor na PVC foliji koja je prilagođen za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Po potrebi moguće je menjati samo štampu, a konstrukcija se može menjati za više promocija.

Proizvodnja, uvoz, prodaja, štampa i distribucija promotivnih plastilčnih putleva

veliki lager, permanentno angažovanje na pronalaženju novih modela koji nude najbolji odnos kvaliteta, cene i roka izrade su garancija dobrog izbora kada je u pitanju promotivni pult za sve vrste promocija i prezentacija na terenu.

Promo pultevi sa hederom i unutrašnjom policom za odlaganje materijala

svi modeli pplastičnih promocijskih pulteva iz naše ponude imaju gornji oglasni heder koji posebno ističe Vaš logotip ili brend koji zastupate i promovišete kao i unutrašnju policu za odlaganje promotivnog materijala i ličnih stvari osoba koje rade terensku promociju.

Pultevi za terenske promocije brenda i proizvoda

pultevi za terensku promociju imaju prenosnu torbu, a imamo i model sa točkićima koji omogućava laganeo premeštanje za vreme promocije na poziciju koja Vam se učini boljom u datom momentu bez prethodnog rasklapanja i ponovnog sklapanja pulteva.

ROK IZRADE PROMO PULTEVA 24h od potvrde posla i dostave rešenja za štampu

rok izrade promo promo pulteve je okovirno 1 radni dan od potvrde posla i slanja ispravne grafičke pripreme za štampu, a za precizne rokove se dogovarate sa našim prodajnim savetnicima.

ŠTA (NE)ULAZI U CENU PROMOTIVNIH PULTEVA ?

u cenu promo pulta ulazi : konstrukcija pulta, gronji heder pulta, prenosna tekstilna torba od kvalitetnog šoteksa i vrhuska štampa punog kolora u visokoj rezoluciji. Dakle dobijate kompletno rešenje bez skrivenih troškova, u cenu promo putleva ne ulazi idejno rešenje već samo tehnička priprema i pralgođavanje dostavljenog materijala na rasklop pulta u skladu sa upustvima naraučioca posla.

CENE SVIH PULTEVA SU SA URAČUNATOM ŠTAMPOM U PUNOM KOLORU !!!

Kontaktirajte nas
We create your image ...