Reklamne table

Reklamne table – Putokazi – Banderašice – Putokazi – Bilbord konstrukcije – Totem konstrukcije

Proizvodnja i prodaja reklamnih tabli za firme

Prateći pre svega potrebe naših klijenata kao i potrebe na tržištu, a u cilju kompletene ponude reklamnog programa i zahteva koji do nas svakodnevno stižu kompanija Swa Tim je bogatija za bravarsku radionicu.

Izrada tabli za obeležavanje i označavanje firmi

Opremljeni smo potrebnim alatom i stručnim kadrom za izradu reklamnih tabli i bravrskih konstrukcija. U kompletu sa štampom velikog formata i direktnom štampom na pločama možemo sa pohvaliti vrlo širokom ponudom koja omogućava da sve Vaše zahteve u pogledu reklamnog i pratćeg materijala rešite na jednom mestu, čime se izdavajmo kao jedan od retkih kompanija na našem tržištu sa ovako širokom paletom proizvoda.

Šta je (nije)uključeno u cenu metalnih tabli iz naše ponude

Sve navedene cene su bez obračunatog PDV-a (stopa PDV-a je 20 %), bez montaže na terenu, u cenu je uključena štampa prema dostavljenom dizajnu klijenta. Ukoliko Vam je potrebna i naša montaža to se posebno ugovara i cena zavisi od lokacije, visine ili podloge za montažu i broja pozicija.

Izrada projekata za reklamne table

Mi se ne bavimo izradom projekata (to radi arhitekta ili ovlašćeni statičar( mi možemo samo da dostavimo tehnički crtež i specifikaciju materijala) ne možemo da isposlujemo potrebne dozvole (to se radi kod nadležnih ustanova za izdavanja dozvola).

Saveti, preporuke, iskustva, specifikacija reklamnih tabli

Stojimo Vam na raspolaganju za praktične savete iz iskustva u radu i specifikacija svih proizvoda iz ove kategorije predstavlja uobičajenu specifikaciju materijala koja je adekvatna za namenu proizvoda i redovnu uobičajenu eksploataciju.
Uštedite vreme i novac, ukažite nam poverenje i vratićemo Vam kroz kvalitetan servis i najbolji odnos cena/kvalitet/rok.

Zašto baš mi kada je u pitanju izrada reklamnih tabli

Imamo opremljenu bravarsku radionicu u sklopu laser i cnc radionice, štampariju za velike i male formate pa smo jedna od retkih firmi na domaćem tržištu koja može da ponudi klijentu komplet proizvod iz prve ruke od izrade konstrukicje, preko štampe do terenske montaže reklamnih tabli. Prilikom izrade reklamnih tabli moguće je raditi table i po zahtevu klijneta ne vezano za tipsku ponudu tabli.

Metalne table sa štampom

Nudimo kompletnu uskugu na jednom mestu : proizvodnja, prodaja, ugradnja i brendiranje reklamnih metalnih tabli za firme.

Usluga mnontaže reklamnih tabli na terenu

Radimo i montažu reklamnih tabli koje smo mi pravili, ne bavimo se uslugom montaže za table koje nisu iz naše radionice. Pozovite naše prodajne savetnike za sva dodatna pitanja i konsultacije oko specifikaicje materijala, izbora materijala štampanih komunikacija i specifičnosti terenske montaže.

Izrada svih vrsta reklamnih tabli, kupujte od proizvođača iz prve ruke po odličnim cenama -SWA TIM Beograd – Zemun.

Kontaktirajte nas
We create your image ...