Reklamne table - Putokazi - Banderašice - Putokazi - Bilbord konstrukcije - Totem konstrukcije | Reklamni Materijal Reklamne table – Reklamni Materijal

Reklamne table – Putokazi – Banderašice – Putokazi – Bilbord konstrukcije – Totem konstrukcije

Prateći pre svega potrebe naših klijenata kao i potrebe na tržištu, a u cilju kompletene ponude reklamnog programa i zahteva koji do nas svakodnevno stižu kompanija Swa Tim je bogatija za bravarsku radionicu.Opremljeni smo potrebnim alatom i stručnim kadrom za izradu reklamnih tabli i bravrskih konstrukcija. U kompletu sa štampom velikog formata i direktnom štampom na pločama možemo sa pohvaliti vrlo širokom ponudom koja omogućava da sve Vaše zahteve u pogledu reklamnog i pratćeg materijala rešite na jednom mestu, čime se izdavajmo kao jedan od retkih kompanija na našem tržištu sa ovako širokom paletom proizvoda.
Sve navedene cene su bez obračunatog PDV-a (stopa PDV-a je 20 %), bez montaže na terenu. Ukoliko Vam je potrebna i naša montaža to se posebno ugovara i cena zavisi od lokacije, visine ili podloge za montažu i broja pozicija.Mi se ne bavimo izradom projekata (to radi arhitekta ili ovlašćeni statičar( mi možemo samo da dostavimo tehnički crtež i specifikaciju materijala) ne možemo da isposlujemo potrebne dozvole (to se radi kod nadležnih ustanova za izdavanja dozvola).Stojimo Vam na raspolaganju za praktične savete iz iskustva u radu i specifikacija svioh proizvoda iz ove kategorije predstavlja uobičajenu specifikaciju materijala koja je adekvatna za namenu proizvoda i redovnu uobičajenu eksploataciju.
Uštedite vreme i novac, ukažite nam poverenje i vratićemo Vam kroz kvalitetan servis i najbolji odnos cena/kvalitet/rok.

reklamni-materijal-swa-tim-bravarija-banderasice
Šifra proizvoda:Banderašice
Dimenzije:od 70x70 cm
Cena(kom)-EUR:od 5300 RSD
reklamni-materijal-swa-tim-bravarija-Metalna-tabla
Šifra proizvoda:Metalne table
Dimenzije:od 100x100 cm
Cena(kom)-EUR:od 175 €
statim-reklamni-materijal-bravarija-prosvetljen-podni-totem
Šifra proizvoda:Prosvetljeni totemi
Dimenzije:
Cena(kom)-EUR:
reklamni-materijal-swa-tim-bravarija-izrada-bilorda-bilbord-300-300
Šifra proizvoda:Izrada bilborda
Dimenzije:od 300x300 cm
Cena(kom)-EUR:od 680 €
reklamni-materijal-swa-tim-baneri-reklame-bravarija-putokazi
Šifra proizvoda:Putokazi
Dimenzije:200x50 cm
Cena(kom)-EUR:9000 RSD + PDV
  • Pošaljite upit