Sublimaciona štampa – Zastave, inox jarboli

Sublimaciona stampa velikog formata omogucava stampu na razlicitim vrastama tekstilnih materijala. Swa Tim d.o.o je firma koja je tehnicki i tehnoloski opremljena da Vam pruzi sirok spektar digitalne stampe velikog formata i to na solevntnoj, eko-solventnoj i sublimacionoj bazi. Kod stampa zastave velikog formata koristimo najkvalitetnije materijale a kao rezultat Vi dobijate zastave cije boje izgledaju intezivno i traju duže, reputaciju Vaše kompanije prezentuju u najboljem obliku. Da bi dodatno produžili trajnost zastave preporucujemo termičku obradu ivica zastave
umesto klasičnog porubljivanja koje se vrsi masinksim fikiranjem kroz kalendru- termo fiksator. Za izradu spoljnih zastava izdvajamo dva tipa materijala:
Poliprolineski standradni materiojal – preporučujemo za jarbole na gradskim lokacijama. Perforirani Mesh- preporučujemo za jarbole na lokalitetima gde je brisan prostor i jak vetar. Tehnologija digitalne sublimatik štampe direktno na tekstilu omogućava da jednostavno i brzo proizvedemo bilo koju zastavu u opunom koloru cije pripremu iziskuju slozenost boja prilikom upotrebe gradijenta ili ferlaufa u grafickoj priprmei stampe.
Proces izrade je podeljen u tri faze:
• Direktna štampa sublimaciona stampa
• Termi fiksiranje boje na 200C˚
• Krajnja dorada (porubljivanje, ojačanja, alkice-ringlice…).
Zasteve koje mi proizvodiumo su pogodne sa spoljasnju i unutrasnju upotrebu, boje su uv i vodotporne.
U nasoj ponudi imamo i tzv. svecane zastave koje se rade na satenskim materijalima i pogodne su za svadbe, svecane manifestacije, opstinske sale, skupstine opstina…
Te zastave karakterise intezivan otisak na materijalu visokog kvaliteta i pogodne su za unutrasnju upotrebu, jer iako su boje vodotporne materijal ne trpi duzu izlozensot spoljansjim uticajima, pre svega jakog vetra.
Sublimaciona štampa - Zastave, inox jarboli
sublimaciona stampa, zastave sveta

INOX jarboli

INOX jarboli su proizvodi najvišeg nivoa. Oni su proizvod za sva vremena, otporni na klimatske uticaje, ne gube na kvalitetu ni posle nekoliko godina. Inox jarboli su elastični, trpe blago savijanje zbog čega su i otporni na udare vetra i ostale atmosferske uticaje. Oni se ne farbaju zbog čega nemaju skoro nikakvog održavanja. Sistem sa unutrašnjim mehanizmom i rotirajucom glavom omogućava da se zastava rotira na 360 stepeni. Njihova rotaciona kapa sa rotacionim mehanizmom i G-nosacem omogućava da zastava bude jasno vidljiva zategnuta i stalno otvorena da se lagano kreće u pravcu vetra.

sublimaciona stampa, zastave svetasublimaciona stampa, zastave sveta
NazivDimenzijaCena
JARBOL (inox polirani)6m kompletan, sa G nosačem730,00 €
JARBOL (inox polirani)7m kompletan, sa G nosačem860,00 €
JARBOL (inox polirani)8m kompletan, sa G nosačem990,00 €
JARBOL (inox polirani)9m kompletan, sa G nosačem1120,00 €
JARBOL (inox polirani)10m kompletan, sa G nosačem1250,00 €

SVE CENE SU BEZ OBRAČUNATOG PDV-a.