Reklamni promo vobleri

WOBBLERI
Dimenzije: Dimenzije po želji
Cena: Cena po upitu

Reklamni Vobleri – Nosači promo voblera – Vobler komunikacija

Promo vobleri, nosači reklamnih poruka su sastavni deo prezentovanja proizvoda i usluga u svim marketima, sajmovima, promocijama, prodajnim objektima…

Kako se izrašuju reklamni vobleri za promocije

Izrađujemo promo voblere tehnikom digitalne ili ofsetne štampe na papiru (u zavisnosti od željenog tiraža) u kombinaciji sa PVC nosačima voblera koji se izrađuju od kvalitetnog i izuzetno elasticnog juvidora. Za pričvršćivanje na police marketa koristimo izuzetno postojanu sundjerasti duplofan traku koja ima radni vek trajanja prema fabrickim instrukcijama do 365 dana.

Nosači za voblere aluminijumski ili PVC trake po zahtevu naručioca

Dužinu i širinu PVC trake mozemo prilagoditi Vašim zahtevima i željama ili Vam ih isporučujemo u standardnoj veličini od 1.5 x 20 cm. Vobleri se izrađuju od kundruka papira 300 gr *materijal kao za standardnu vizit karticu. Radimo ih u svim oblicima i svim tiražima, mali tiraži se rade digitalnom štampom na tabak, a veći tiraži tehnikom ofset štampe. Ako se male serije rade u oblicima sečemo ih katerom u obliku po želji klijenta, a veći tiraži se štancuju *pravi se štancna i vrši se usluga isecanja papira štancnom u željenom obliku.

Dorda promotivnih voblera pomoću CNC tehnologije grantuje svaki oblik u kratkom roku

Reklamni vobleri se plastificiranju mat, sjaj ili polumat plastifikacijom čime im se produžava vek trajnja usled različiih uticaja *sunce, hladnoća, vlaga… Vobler je najlakaši i najjeftiniji način da budete primećeni na prodajnom mestu i dobijate odličan odnos uloženog novca u odnosu na očekivani efekat promocije proizvoda.

Akcijska etiketa za prodajnu policu sa reklamnom vobler porukom

vobler je zapravo štampana komunikacija koja promiviše proizvd ili akcijsku ponudu na mestu prodaje, a postavka voblera na policu se radi pomoću kvalitetne duplofan trake koja je dovoljno jaka da drži vobler i opet ne previše jaka da se skine nakon završetka akcije bez oštećenja površine na koju se vobler postavlja. U proizvodnji koristimo trake sa sundjerastim tkivom koje ne ostavljaju lepak nakon skidanja voblera (tzv. pokretni lepak).

Primeri rasklopa za grafičku pripremu voblera

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...