Podni nosač kataloga i brošura 03 – Elegancija u Prezentaciji

Ovaj blago zakošeni model pruža elegantan i jednostavan način da istaknete Vaše štampane brošure i komunikaciju, čineći ih lako dostupnim svima.Odlučite se za podni nosač Kataloga i brošura 03 i obezbedite da vaša štampana komunikacija bude primećena
Sa elegancijom, stabilnošću i prilagodljivošću ovog proizvoda, vaša prezentacija će zasigurno ostaviti snažan utisak.

Stabilnost i Dizajn U Savršenom Skladu

Naš Podni Nosač je izuzetno stabilan i statički projektovan kako bi vaša prezentacija bila besprekorna. Kombinacija metalne osnove i providnih kliritnih kada čini ovaj proizvod neodoljivim. Ovo je nosač koji čini vašu komunikaciju pristupačnom i istovremeno je prepoznatljiv po svojoj eleganciji.

Svestranost i Praktičnost

Nosač brošura je ofarban u neutralnu boju, što znači da se savršeno uklapa u svaki poslovni prostor. Ova praktičnost čini ga idealnim za razne poslovne okoline, od recepcija do izložbenih prostora.

Tehničke Specifikacije:

Nogari: Aluminijumski profil sa gumenim stopama, eloksiran u prirodnu boju srebra
Držač: Pleksiglas bezbojni debljine 3mm, širine 220mm, visine stranice 35mm
Ram: Aluminijumski profil, eloksiran u prirodnu boju srebra
Težina proizvoda: 3.5kg

Personalizacija i Funkcionalnost

Ovaj Podni Nosač Kataloga i Brošura 03 može se lako prilagoditi vašim potrebama. Bilo da želite da izložite A4 brošure ili kataloge, ovaj nosač će se lako prilagoditi vašim potrebama. Takođe, možete dodatno personalizovati nosač sa vašim logotipom ili dizajnom kako biste istakli vaš brend.

Kontaktirajte nas
We create your image ...