Poklon korpe, savršen poklon za poslovne partnere, klijenta i poslovne saradnike

Poklon korpe čini niz pažljivo odobaranih i upakovanih proizvoda u zanimljivim pakovanjima koja su namenjena za brendiranje. Ako ste u potrazi za softiciranim i zanimljivim poklonima onda je selekcija naših poklon korpi pravi izbor. Poslovni pokloni su bitan deo korporativnih odnosa i predstavljaju izraz poštovanja, zahvalnosti i pažnje. Poklon setovi su osmišljeni tako da Vaše poslovne partnere obradujete na autentičan i unikatan način, te da u vidu luksuzne korpe ili kutije poklonite Vašim poslovnim partnerima jedinstven poklon koji će ih dugo asocirati na Vas.

Korporativni pokloni za klijente, poklon paketi sa štampom su investicija u lojalnost saradnika

Korporativni pokloni za klijente u poklon pakovanju sa različtom selekcijom proizvoda koji su pažljivo birani da ni udovoljili sofstificiranim ukusima,a u isto vreme su dopadljivi širokim ciljnim grupama klijenata i poslovnih saradnika.Svaki od proizvoda uključujući i pakovanje je moguće brendirati ili personalizovani čime poklon dobija na značaju i važnosti. Poklon je investicija u lojalnost, a izbor poklona dosta govori o Vama i Vašoj kompaniji. Iskažite zahvalnost i poštovanje prema Vašim klijnetima, i predstavite se u najboljem svetlu, jer poklonu se u zube gleda.

Poklon korpe za klijente kreiramo i po Vašem zahtevu

sve fotografije poklon korpi koje vidite na ovoj stranici su rađene po zahtevu ili po dogovoru sa klijentima. Možemo Vam ponuditi korpe sa našim predlozima ili ih kreirati prema Vašim željama, sa sadržajem koji se uklapa u Vaš budžet, željenu količinu, sadržaja, kuluturu korporativnog poklanjanja…

Korpe sa poklon sadržajem, odlične cene, izuzetna selekcija proizvoda, besplatna dostava za Beograd !

Kontaktirajte nas
We create your image ...