POKLON KORPE – SAVRŠEN POKLON ZA POSLOVNE PARTNERE , KLIJENTE I VAŽNE SARADNIKE

Poklon korpe čini niz pažljivo odobaranih i upakovanih proizvoda u zanimljivim pakovanjima koja su namenjena za brendiranje. Ako ste u potrazi za softiciranim i zanimljivim poklonima onda je selekcija naših poklon korpi pravi izbor.Poslovnii pokloni su bitan deo korporativnih odnosa i predstavljaju izraz poštovanja, zahvalnosti i pažnje.

Poklon setovi su osmišljeni tako da Vaše poslovne partnere obradujete na autentičan i unikatan način, te da u vidu luksuzne korpe ili kutije poklonite Vašim poslovnim partnerima jedinstven poklon koji će ih dugo asocirati na Vas.

Poklon je investicija u lojalnost, a izbor poklona dosta govori o Vama i Vašoj kompaniji. Iskažite zahvalnost i poštovanje prema Vašim klijnetima, i predstavite se u najboljem svetlu, jer poklonu se u zube gleda.

KORPORATIVNI POKLONI ZA KLIJENTE – POKLON PAKETI SA ŠTAMPOM ZA POSLOVNE SARADNIKE
korporativni pokloni za klijente u poklon pakovanjima sa različtom selekcijom proizvoda koji su pažljivo birani da ni udovoljili sofstificiranim ukusima,a u isto vreme su dopadljivi širokim ciljnim grupama klijnata i poslovnih saradnika.Svaki od proizvoda uključujući i pakovanje je moguće brendirati ili personalizovati čime poklon dobija na značaju i važnosti.

Šifra proizvoda:Poklon korpa Happy Tree
Dimenzije:
Cena:45eur
Šifra proizvoda:Poklon korma sa picem, rokovnikom i čokoladom
Dimenzije:
Cena:35eur
Šifra proizvoda:Poklon korpa Happy Amber
Dimenzije:
Cena:45eur
Šifra proizvoda:Poklon korpa Exlusive Black Gold
Dimenzije:
Cena:45eur
Šifra proizvoda:Poklon korpa White Lady
Dimenzije:
Cena:35eur
Šifra proizvoda:Poklon korpa Happy Aronia
Dimenzije:
Cena:20eur

  • Pošaljite upit