Kutije za pakovanje poklona – brzo i praktično rešenje

nudimo Vam tipske kutije za pakovanje poslovnih poklona, reklamnog materijala i štampanog materijal za promocije i prezentacije.

Kutije za reklamni materijal – izaberite kutiju sa stanja i problem pakovanja rešite odmah

vrhunski kvalitet kutija, odlična cena i velika funkcionalna upotrebljivost uz zaista vrlo dopadljiv dizajn ovim kutijama daje široku upotrebnu vrednost, pa ako želite da Vašem poklonu za klijente i Vama dragim osobama date dodatnu vrednost onda su naše kutije za pakovanje poklona odličan izbor.

Pakovanja za promo poklone – ibucite poklon da izgleda reprezetativno

univerzalna i tipska rešanje za dekoraciju i pakovanje reklamnih poklona su brzo , efektno i ekonomično rešenje, kutije su na stanju odmah i ceo postupak od porudžćbine do isporuke je veoma kratak.

Brendiranje poklon pakovanja – štampa logotipa na poklon kutijama za dodatni efekat

po zahtevu klijenata radimo brendiranje poklon pakovanja različitim tehnikama sito i digitalne štampe, pa samo pakovanje daje dodatnu vrednost poklonu, ali i Vašoj kompaniji dobar imidž i dodanu promociju brenda.

Materijal za dekoraciju poklona – neka i unutrašnjost kutije ima svoj ,,wow,, efekat

pored pakovanja u ponudi je i materijal za unutrašnju dekoraciju poklon sadržaja čime se zaokružuje utisak, a Vaš poklon dobija dodatni estetski efekat čime se svakako i pojačava doživljaj poklona, čime Vaš poklon dobija pun potencijal.

Kontaktirajte nas
We create your image ...