Polica od sačastog kartona

Polica od sačastog kartona
Dimenzije: Po upitu
Cena: Po upitu

Naša polica od sačastog kartona je inovativan proizvod dizajniran da ispuni različite potrebe od prodaje preko promocije, aktivacije ili prezentacije

Ova polica donosi savršenu ravnotežu između izdržljivosti, praktičnosti i ekološke odgovornosti. Saznajte više o njenim ključnim karakteristikama:

1. Izuzetna Izdržljivost

Ova polica je izrađena od visokokvalitetnog sačastog kartona, što je čini izuzetno izdržljivom i pouzdanom. Možete je koristiti za izlaganje proizvoda, promotivnih materijala ili uzoraka bez brige o njenom trajanju.

2. Laka za nošenje

Sa svojom laganim dizajnom, ova polica je laka za nošenje i postavljanje. Bez obzira da li je koristite na promocijama, sajmovima, ili drugim događanjima, lako ćete je transportovati i postaviti bez napora.

3. Potpuno reciklabilna

Zalažemo se za očuvanje životne sredine, zato smo napravili ovu policu od potpuno reciklabilnog materijala. Nakon upotrebe, možete je reciklirati, čime doprinosite očuvanju planete.

4. Personalizacija po želji

Ova polica se može potpuno personalizovati prema vašim potrebama. Na njoj možemo odštampati vaš brend, logo, poruku ili dizajn kako biste dodali dodatnu vrednost vašim promocijama i prezentacijama. Imamo mogućnost izrade malih serija, što znači da možete naručiti tačno onoliko koliko vam je potrebno.

Ova polica od sačastog kartona je višenamenski proizvod koji će unaprediti vaše marketinške aktivnosti i promocije

Njen spoj izdržljivosti, praktičnosti i ekološke odgovornosti čini je savršenim izborom za sve vrste događanja. Od sada, svoj brend možete promovisati sa stilom i savesti prema okolini.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...