Pravolinjske samolepljive nalepnice

PRAVOLINIJSKE NALEPNICE ZA SPOLJAŠNJE I UNUTRAŠNJE BRENDIRANJE
swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-samolepljivi-materijal-za-stampu-1
swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-samolepljivi-materijal-za-stampu-2
swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-samolepljivi-materijal-za-stampu-3
swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-samolepljivi-materijal-za-stampu-12
swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-samolepljivi-materijal-za-stampu-13
nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-samolepljivi-materijal-za-stampu-phb-1
nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-samolepljivi-materijal-za-stampu-phb-4
nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-samolepljivi-materijal-za-stampu-phb-3
nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-samolepljivi-materijal-za-stampu-phb-2
Dimenzije: Po upitu
Cena: od 10 -15 eur/m2

PRAVOLINIJSKE NALEPNICE – pvc nalepnice sa pravolinijskim isecanjem.

pvc ili muflonske nalepnice štampane iz rolne ili iz tabaka papira sa pravolinijskim isecanjem na meru (nalpenice kvadratnog ili pravougaonog oblika), nalepnice se štampaju najsavremnijim tehnikama štampe originalnim bojama koje koje poseduju Green Gold sertifikate.

Primena pravolinijskih nalepnica :

* Nalepnice za zid

– pravimo ih u svim formatima do punog kolora, sa mat ili glos naličjem i lepkom koji je prailagođe za lepljenje na zidne površine(prilikom skidanja nalepnice sa zida nema ošteženja zidne površine niti tragova lepka).

* Nalepnice za plastičnu amabalažu

– praktičan način da na vrlo brz, izuetno efektan i vizuelno upadljiv način izbrendirate ili obelećoite platičnu amabalažu.

* Samolpeljive nalepnice za metal

sa stalnim lepkom su odlične za brendiranje i obležavanje reklamnih površina i metalnih tabli.
* Nalepnice za drvene podloge je način da drvene površine pretvorite u reklamne površine.

cena prvolinijskih nalepnice: 10 – 15 eur/m2 (zavisi od količine)
Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj

Pravougaone i Kvadratne Nalepnice u visokom kvalitetu i kratkom roku

Dobrodošli u svet stikera gde se pravougaonici pretvaraju u čaroliju.Vaši stikeri, vaša pravila! Bilo da preferirate pravougaone nalepnice sa oštrim ivicama ili sa elegantno zaobljenim krajevima, mi smo tu da vam pružimo oblik koji odgovara vašim potrebama i estetici.

Dorada krajeva po vašoj želji, Dimenzije i dizajn Bez Granica

Nema prostora za kompromise kada su u pitanju dimenzije! Naše pravougaone i kvadratne nalepnice izrađujemo po vašim preciznim specifikacijama, bez obzira na veličinu ili oblik koji vam je potreban. Vaša kreativnost je naša inspiracija!

Ekološke Boje koje Oslikavaju Vašu Priču

Sa spektrom boja visokog kvaliteta i vrhunskom štampom, vaše pravougaone nalepnice će biti istinska umetnička dela koja će privlačiti pažnju gde god da se nalazite.

Brza Proizvodnja, CNC sečenje, format i dizajn bez ograničenja

Hitno vam je potrebno rešenje? Ne brinite! Naša efikasna proizvodnja omogućava brze rokove bez gubitka na kvalitetu. Bez obzira na obim vaše narudžbine, možete računati na nas da isporučimo vaše stikere na vreme i u skladu sa vašim očekivanjima.

Rešenja za Sve Vaše Potrebe - dodajte malo šarma Vašim proizvodima i pokažite ponosno Vaš brend

Bilo da su vam potrebni stikeri za promociju, brendiranje ili jednostavno da dodate malo šarma svojim proizvodima, mi smo tu da vam pružimo podršku. Sa našim iskustvom i predanošću kvalitetu, zajedno možemo stvoriti pravougaone nalepnice koje će ostaviti nezaboravan utisak.
Kontaktirajte nas
We create your image ...