Proizvodi od kartona

Proizvodi od kartona
Dimenzije: Po upitu
Cena: po upitu

Kreativni i Funkcionalni Proizvodi od Kartona za Unikatne Promocije

Naša linija proizvoda od kartona nudi neograničene mogućnosti za unikatne i kreativne promocije brenda. Svaki proizvod može biti štampan sa motivom po želji naručioca posla, pretvarajući svaki komad u jedinstven odraz kreativnosti i funkcionalnosti, što dodatno ističe vaš brend.

Glavne karakteristike promotivnih kartonski proizvoda u promociji uključuju:

Individualnost i prilagođavanje potrebama klijenta: Svaki proizvod postaje unikatan kroz štampu po želji klijenta. Ovo omogućava brendovima da izraze svoju jedinstvenu viziju i poruku, privlačeći pažnju ciljne publike.

Funkcionalnost: Naši proizvodi su ne samo privlačni, već i izuzetno funkcionalni za promociju. Bez obzira da li je reč o promotivnim štandovima, stolicama, stolovima, pultevima, policama za izlaganje robe ili drugim opcijama, svaki proizvod je pažljivo dizajniran da ispunjava svoju svrhu.

Lakoća Korišćenja: Naši kartonski proizvodi su izuzetno laki i jednostavni za sklapanje i rasklapanje. Ova mobilnost olakšava postavljanje i premeštanje na različitim mestima tokom promocije, što štedi vreme i resurse.

Ekološka Svest: Naša proizvodnja je usmerena na očuvanje životne sredine. Koristimo Beelite kartonsku saćastu ploču, koja je napravljena od 100% reciklirajućeg papira i lepka na bazi vode. Ovo je odličan izbor za brendove koji brinu o očuvanju prirode i smanjenju ekološkog otiska.

Kartonska saćasta ploča predstavlja savršen spoj izdržljivosti, funkcionalnosti, kreativnih mogućnosti i ekološke svesti, čineći je idealnom osnovom za sve vaše promotivne proizvode.

Nezavisno da li su vam potrebni privlačni promotivni materijali, funkcionalni štandovi za sajmove ili lako prenosivi proizvodi za promociju
Naša linija kartonskih proizvoda pružaju sve što vam je potrebno da istaknete svoj brend. Dozvolite nam da zajedno stvorimo jedinstvene, ekološki prihvatljive proizvode koji će pomoći da se istaknete i ostvarite uspeh u svojoj promociji.

Inovativne Kartonske Saćaste Ploče za Kreativne Projekte i Funkcionalno Unutrašnje Uređenje”

Beelite ploče od kartona su revolucionaran materijal koji nudi jedinstvenu estetiku i praktičnost za širok spektar primena. Ove ploče ističu se svojom čvrstinom, krutošću i izuzetnom lakoćom, čineći ih idealnim za različite projekte.

Glavne karakteristike kartonskih saćastih ploča uključuju:

Izdržljivost: Svaki kvadratni metar kartonploče može nositi impresivnu tećinu, čineći je pouzdanim izborom za različite svrhe. Ova čvrstoća omogućava vam da postavljate i izlažete različite predmete i materijale sa lakoćom.

Prilagodljivost: Površina saćaste kartonske ploče je savršena za direktnu štampu i CNC obradu, omogućavajući vam da lako i precizno prenesete svoje kreativne ideje na nju. To je odlično za stvaranje atraktivnih i originalnih dizajnova.

Ekološka Svest: Beelite je napravljena od 100% reciklirajućeg papira i lepka na bazi vode, čime se smanjuje negativan uticaj na životnu sredinu. Ovo je odličan izbor za one koji brinu o očuvanju prirode i smanjenju količine otpada.

Lagana i Prenosiva: Beelite je veoma lagana ploča, što olakšava njen transport i rukovanje. Možete je lako postavljati, premeštati i koristiti u različitim situacijama.

Primene kartonskih ploča u kreiranju promotivnih proizvoda uključuju:

Unutrašnje uređenje izložbenog i prodajnog prostora
Posebni događaji (eventi, aktivacije, prezentacije)
Displej aplikacije
Ukrasi od kartona ( ekološki ispravni ukarsi)
Kreativni displeji (pustite mašti na volju i uključite nas u stavranje impresivnih kartonskih displeja)
Dekoracija štandova (praktično, lepo i funkcionalno)
Kartonska arhitektura (ovo zvuči jako uzbudljivo, karton je materijal koji pruzža puno mogućnosti)
Dekorativni elementi od kartona (ekološki ispravna dekoracija)

Saćasti karton je dostupan u debljinama od 10mm i 16mm, sa dimenzijama 160 x 300 cm

Obe verzije imaju svoje karakteristične težine, što vam omogućava da odaberete odgovarajuću opciju za vaše potrebe, čineći je idealnom za sve vaše projekte i potrebe.

Proizvodite širok spektar proizvoda od kartona za promocije

kao što su stolovi, stolice, pultevi, police za izlaganje robe, kartonske klupe, kartonske makete i druge proizvode. Ovi proizvodi se odlikuju lakoćom sklapanja i rasklapanja, mobilnošću i ekološkom svesti.

Štampana kartonska saćasta ploča predstavlja savršen spoj izdržljivosti, funkcionalnosti, kreativnih mogućnosti i ekološke svesti

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...