Proizvodi od klirita

Proizvodi od klirita proizvodnja, brendiranje i prodaja proizvoda od pleksiglasa

Kliritni reklamni proizvodi po odličnim cenama i kratkim rokovima produkcije

Proizvodi od klirita ili proizvodi od pleksiglasa su promotivni proizvodi koji imaju veliku primenu u reklamnoj industriji. Kod izrade takozvanog POS materijala klirit predstavlja izuzetno važan repromaterijal od kojeg nastaju različiti reklamni proizvodi.U našoj ponudi su su: kliritni stalci, nosači brošura i kataloga, kliritne kutije, govornice od klirita, 3D slova,klitini pultevi, police od klirita, ekspozitori i brojni proizvodi po zahtevima klijenata, kliritne table, kliritne plakete i medalje od klirita…

Proizvodi od livenog i ekstrudiranog klirita po odličnim cenama direktno od proizvođača

Posedujemo kompletnu opremu : za lasersko graviranje, cnc isecanje i termo-oblikovanje klirita do 30 mm debljine, opremu za direktnu i indirektnu štampu na kliritnim pločama u velikim i malim formatima, obučene kadrove i potrebnu infrstrukturu za obradu klirita.

Od idejnog rešenja do gotovog proizvoda u najkraćem roku

Pošaljite nam zahtev ili tehnicki crtež proizvoda i u najkražem mogućem roku javićemo se predlozima kompletnih rešenja. Kliritna galanterija u poslednjim godinama beleži snažnu ekspanziju, obradom klirita nastaju veoma upotrebljivi i elegantni proizvodi.Proizvodi od klirita odišu prefinjenom elegancijom a veliak prednost je transparetnost (bezbojnost) koja ovim proizvodima daje posebnu estetsku vrednost.

Karakteristike klirita i kliritnih proizvoda

Glavni adut ovog materijala uz tehničke karakteristike je transparentnost proizvoda što je vrlo važno za reklamnu industriju. Uz transparentnost materijala postoji i veliki broj livenih klirita u boji koji u kombinaciji kreiraju vrlo efektne proizvode za vizuelnu komunikaciju.
Pored transparentnosti pleksiglas je čvrst materijal, upotrebljiv za spoljašnje i unutrašnje korišćenje, pogodan za štampu i gravuru, ima odlična svojstva prilikom termo-oblikovanja.

Kliritna galanterija, police, kutije, ekspozitori … proizvodnja i prodaja

izrađujemo kliritnu galanteriju različtih namena, a prema zahtevu klijenata u skladu sa potrebama na osnovu uzorka, tehničkog crteža ili fotografije sa interneta. U zavisnosti od namene predmeta sugerišemo specifikaciju klirita vodeći se načelom njaboljeg odnosa cene i kvaliteta.Veliki Izbor tipskih proizvoda kao i mogućnost da proizvode od pleksiglasa izradimo prema uzorku, crtežu, fotografiji ili jednsotavno tekstualnom opisu naručioca posla nas izdvaja od trgovaca kliritnim proizvodima. Kupujte iz prve ruke, direktno od proizvođača.

Klitine proizvode proizvodimo i prodajemo sa ili bez brendiranja

Proizvodnja i prodaja aseksoara od klirita je deo naše stalne prodajne ponude, veliki izbor nosača i držača od klirita, sve vrste ekspozitora i stalaka za izaganje robe u prodajnim izložbenim salonima od providnog klirita ili pleksiglasa u boji možete naručiti kod nas, a po želji ili potrebi svaki predmet može biti dodatno brendiran tehnikom digitalne štampe ili laserske gravure direktno na proizvodima.

Kontaktirajte nas
We create your image ...