Kliritni nameštaj

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: od 90 eur + pdv

Klirtni stolovi – Stolovi od pleksiglasa – Kliritni nameštaj po zahtevu – proizvodnja i prodaja proizvoda od kliritnog materijala

Nameštaj od kliritna – klitni stolovi – proizvodnja i prodaja

Klirit nudi brojne mogućnosti kada je u pitanju njegovo oblikovanje i izrada proizvoda od klirita. Osobine klirta kao materijala su prepoznate u mnogim segmentima proizvodnje i proizvodi se korsite za mnogo različitih namena. Jedna od brojnih mogućnosti je izrada nameštaja od klirita i korišćenje klirita u uređenju unutrašnjeg enterijera poslovnih i stambenih objekata. Njegova čvrstoća i transparentnost ga čine pogodnim za izradu kliritnih stolova koji su vrlo efektni i dopadljivi.

Stolove od klirita izrašujemo u dimenzijama po zahtevu klijneta ili u tipskim dimenzijama

nudimo mogućnost izrade nameštaja u nekoliko tipskih dimenzija uz mogućnost da ih izrađujemo u dimenzijama po zahtevu klijenata, u boji ili obliku prema skini, uzorku ili tehničkom crtežu naručioca.Ovakavi stolovi se osim za korišćenje u kućinim i kancelarijskim uslovima koriste i za konferncije, sajamske promocije i različite vrste prezentacija, kao deo stalne postavke u izložbenim salonima ili studijima za snimanje i fotografisanje.

Nameštaj od klirta – ekskluzivan providni nameštaj

je vrlo popularan i zbog elegantnog oblika ali i mogućnosti da ga je moguće dodatno ukrasiti štampom ili gravurom po zahtevu klijenta ili uz led rasvetu osvetliti i pretvoriti u poptupuno univerzalan proizvod koji je potpuno prilagođen ukusu klijenta koji ga poručuje.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
Proizvod Dimenzije u cm Cena
Kliritni konferencijski sto 30x40x30 90 €/kom
Kliritni konferencijski sto 40x50x40 103 €/kom
Kliritni konferencijski sto 50x50x50 115 €/kom
U cenu nije uračunat PDV
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...