Kliritni nameštaj

sto-od-klirita
sto-od-pleksiglasa
Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: od 90 eur + pdv

Klirtni stolovi – Stolovi od pleksiglasa – Kliritni nameštaj po zahtevu – proizvodnja i prodaja proizvoda od kliritnog materijala

Nameštaj od kliritna – klitni stolovi – proizvodnja i prodaja

Klirit nudi brojne mogućnosti kada je u pitanju njegovo oblikovanje i izrada proizvoda od klirita. Osobine klirta kao materijala su prepoznate u mnogim segmentima proizvodnje i proizvodi se korsite za mnogo različitih namena. Jedna od brojnih mogućnosti je izrada nameštaja od klirita i korišćenje klirita u uređenju unutrašnjeg enterijera poslovnih i stambenih objekata. Njegova čvrstoća i transparentnost ga čine pogodnim za izradu kliritnih stolova koji su vrlo efektni i dopadljivi.

Stolove od klirita izrašujemo u dimenzijama po zahtevu klijneta ili u tipskim dimenzijama

nudimo mogućnost izrade nameštaja u nekoliko tipskih dimenzija uz mogućnost da ih izrađujemo u dimenzijama po zahtevu klijenata, u boji ili obliku prema skini, uzorku ili tehničkom crtežu naručioca.Ovakavi stolovi se osim za korišćenje u kućinim i kancelarijskim uslovima koriste i za konferncije, sajamske promocije i različite vrste prezentacija, kao deo stalne postavke u izložbenim salonima ili studijima za snimanje i fotografisanje.

Nameštaj od klirta – ekskluzivan providni nameštaj

je vrlo popularan i zbog elegantnog oblika ali i mogućnosti da ga je moguće dodatno ukrasiti štampom ili gravurom po zahtevu klijenta ili uz led rasvetu osvetliti i pretvoriti u poptupuno univerzalan proizvod koji je potpuno prilagođen ukusu klijenta koji ga poručuje.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
Proizvod Dimenzije u cm Cena
Kliritni konferencijski sto 30x40x30 90 €/kom
Kliritni konferencijski sto 40x50x40 103 €/kom
Kliritni konferencijski sto 50x50x50 115 €/kom
U cenu nije uračunat PDV
Kontaktirajte nas
We create your image ...