Medalje od klirita

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

Medalje od klirita– Kliritne medalje – Proizvodnja i prodaja medalja od pleksiglasa sa štampom i gravurom

Medalje i plakete od klirita – proizvodnja sa štampom ili gravurom u oblicima i debljinama po želji naručioca

proizvod koji je našao svoju široku primenu u praksi jer na zanimljiv i jeftin način možemo da izradimo medalje od klirita u različitim oblicama, veličinama, brendirane različitim tehnikama štampe ili laserske gravure.Medalje koje se rade od klirita, ali ih je moguće obogatiti i dodatnim materialom kao što su klirit u boju, forex, graverska plastika…

Medalje od klirita radimo u malim ili velikim serijama, kratak rok isporuke i prihvatljiva cena

medalje i prizanja sve manifestacije, takmičenja, turnire, memorijalna druženje i ostale slične događaje, na taj način podižu svoj imidž i daju na zančaju takmičarima i učesnicima manifestacija. Uz kliritne pehare, odnosno plakete od klirita sa medaljama od klirita imamo kompletnu ponudu.

Od čega se izađuju pleksiglas medalje i priznanja ?

Medalje od klirita se izrađuju od ekstrudiranog i livenog klirita različite debljine od 1 pa najčeće do 10 mm, ali ako želite plaketu ili zahvalnicu luksuznog izgleda debljina klirita može da ide i do 30 mm.

Medalje i zahvalnice od klirita u različitim oblicima i debljinama

Klirit je materijal koiji nudi različite mogućnosti i pored medalja i pehara možemo raditi opremu za društvene igre, žetone za kazina, isecanje u klirta u oblicima… Kliritne medalje se rade od providnog ili bezbojnog providnog klirita sa ili bez gravure kao i sa ili bez direktne digitalne štampe na površini klirita.

SWA TIM Beograd – Zemun – proizvodnja i prodaja kliritnih medalja, zahvalnica i priznanja

kompletno opremljen tehnički i tehnološki za obradu i brendirnaje kliirta i u mogućnosti smo da Vam ponudimo kvalitetan proizvod uz makismlano poštovanje dogovora i zadatih rokova, uz podrazumevani vrhunski kvalitet završne obrade.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...