Police od klirita – police za naočare – kliritni box za hranu

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

Proizvodnja kliritnih polica po zahtevu klijenta – kliritni proizvodi – pleksiglas galanterija

Police od klirita proizvodnja i prodaja – izrada polica prema skici, uzorku ili fotografiji

Police od klirita ili od materijala materijala na bazi kirita u kombinaciji drvenim elementima, alubondom i foreksom izrađujemo prema zahtevu klijenata na osnovu tehničkog crteža, uzorka ili fotografije.

Proizvodimo police za prodajne ili izložbene objekte i salone

sa ili bez dodatne štampe ( brendinga) i u mogućnosti smo da odgovorimo na manje serije pa čak i pojedinačnu proizvodnju na meru i zahtevima klijenta. Naš tim je u mogućnosti da izvrši i terensku montažu polica, kao i isporuku na adresu Vašeg magacina ili prodajno/izložebenog objekta.

SWA TIM proizvodi sve vrste polica od klirita

Stalci od kliritna, pleksiglas nosači proizvodi, kliritni prezenteri za prodavnice, nosači i držači za izlaganje i prezentovanje robe u maloprodajam i veleprodajama, prezentere robue za izložbene salone.

Kompletan proces od crteža do produkcije u našoj proizvodnji garantuje kontrolu kvaliteta proizvoda

Bogato iskustvo u radu, dobro opremljena proizvodnja ( mašine za lasersku gravuru, termo savijačice, cnc mašine za isecanje) nam daju mogućnost da kreiramo proizvode po zahtevima klijenata od ideje – tehničkog crteža da finalnog proizvoda.

Police od klirita ili od materijala materijala na bazi kirita u kombinaciji drvenim elementima, alubondom i foreksom

izrađujemo prema zahtevu klijenata na osnovu tehničkog crteža, uzorka ili fotografije. Proizvodimo police za prodajne ili izložbene objekte i salone sa ili bez dodatne štampe ( brendinga) i u mogućnosti smo da odgovorimo na manje serije pa čak i pojedinačnu proizvodnju na meru i zahtevima klijenta.

Terenska montaža i dostava naručenih polica

Naš tim je u mogućnosti da izvrši i terenski montažu polica, kao i isporuku na adresu Vašeg magacina ili prodajno/izložebenog objekta.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...