Police od klirita – police za naočare – kliritni box za hranu

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

Proizvodnja kliritnih polica po zahtevu klijenta – kliritni proizvodi – pleksiglas galanterija

Police od klirita proizvodnja i prodaja – izrada polica prema skici, uzorku ili fotografiji

Police od klirita ili od materijala materijala na bazi kirita u kombinaciji drvenim elementima, alubondom i foreksom izrađujemo prema zahtevu klijenata na osnovu tehničkog crteža, uzorka ili fotografije.

Proizvodimo police za prodajne ili izložbene objekte i salone

sa ili bez dodatne štampe ( brendinga) i u mogućnosti smo da odgovorimo na manje serije pa čak i pojedinačnu proizvodnju na meru i zahtevima klijenta. Naš tim je u mogućnosti da izvrši i terensku montažu polica, kao i isporuku na adresu Vašeg magacina ili prodajno/izložebenog objekta.

SWA TIM proizvodi sve vrste polica od klirita

Stalci od kliritna, pleksiglas nosači proizvodi, kliritni prezenteri za prodavnice, nosači i držači za izlaganje i prezentovanje robe u maloprodajam i veleprodajama, prezentere robue za izložbene salone.

Kompletan proces od crteža do produkcije u našoj proizvodnji garantuje kontrolu kvaliteta proizvoda

Bogato iskustvo u radu, dobro opremljena proizvodnja ( mašine za lasersku gravuru, termo savijačice, cnc mašine za isecanje) nam daju mogućnost da kreiramo proizvode po zahtevima klijenata od ideje – tehničkog crteža da finalnog proizvoda.

Police od klirita ili od materijala materijala na bazi kirita u kombinaciji drvenim elementima, alubondom i foreksom

izrađujemo prema zahtevu klijenata na osnovu tehničkog crteža, uzorka ili fotografije. Proizvodimo police za prodajne ili izložbene objekte i salone sa ili bez dodatne štampe ( brendinga) i u mogućnosti smo da odgovorimo na manje serije pa čak i pojedinačnu proizvodnju na meru i zahtevima klijenta.

Terenska montaža i dostava naručenih polica

Naš tim je u mogućnosti da izvrši i terenski montažu polica, kao i isporuku na adresu Vašeg magacina ili prodajno/izložebenog objekta.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...