Tablet holder držač za tablet

Dimenzije: Po upitu
Cena: 175 eur + pdv

Tablet holder nosači – Držači za tablete – Kliritni nosači monitora- tableta i gadžeta

Kliritni nosač tableta sa nosačem flajera i brošura je odličan podni stalak koji je namenjen za sve vrste sajamskih manifestacija – promocija. Ovo je vrlo praktičan i multifunkcionalan proizvod koji spaja tradicionalnu i modernu percepciju oglašavanja na event dešavanjima.

Od čega se prave stolni i podni nosači stalaka za promocije

Kliritni podni stalak je napravljen od klirita debljine 10 mm, termo je oblikovan tako da tablet prezentacija bude na dohvat ruke potencijalnog klijenta.Moguće je brendirati stalak tehnikom digitalne štampe do punog kolora, a kadice koje nose brošure su transparentne tako da Vaš štampani materijal dolazi do punog izražaja.

Izrada tipskih stalaka sa nosačem za flejere i brošure ili modela po upitu naručioca

Ovo je tipski model, ali postoji mogućnost korekcije dizajna prema Vašem zahtevu ili izrada poptuno novog proizvoda prema tehničkom crtežu klijenta.Pošaljite nam fotku, donesite uzorak ili skicirajte rešenje koje u skladu sa Vašim potrebama i dobićete tehnički crtež sa ponudom.

Cena nosača za tablete i standaradan rok izrade

Cena ovog proizvoda je 175 eur + pdv, ako nije odmah dostupan na stanju rok izrade je 2-3 radna dana od potvrde posla, aa za modele prema zahtevu klijenta cena se kalkuliše u odnosu na količinu, specifikaciju materijala, veličinu i oblik.

Upotreba stalaka na sajmovima, prezentacijama ili u izložbenim i prodajnim salonima

Kliritna galanterija i kliritni nosači, držači i stalci imaju veliku upotrebnu vrednost, pomoću ovakvih nosača Vaša prezentacija je uvek u fokusu, a Vaš štampani materijal koji će posetiti Vašeg budućeg korinika na sadržaj prezentacije je uvek na ,,dohvat ruke,,

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...