Proizvodi od tekstila

Direktna štampa na tekstilu velikih formata iz rolne, proizvodnja i prodaja reklamnih proizvoda na različitim materijalima štampanog tekstila

Diretkna štampa na tekstilnim materijalima bez ograničenja u pogledu dužine formata i širine do 320 cm

Digitalnom štampom iz rolne direktno na tekstilnim materijalima *kao što su digitalna štampa na poliesteru, digitalna štampa iz rolne na tekstilnom baner platnu ili digitalna štampa na satenu dobijamo mogućnost za izradu velikog broja reklamnih proizvoda od tekstila.Tekstil printing je grana digitalne štampe koja je poslednjih godina u navećoj ekspanziji i predstavlja standard u brendiranju unutrašnjih i spoljašnjih površina i sajamskin nastupa u Evropi u ovom momentu.

Reklamni program promotivnih proizvoda sa tekstilnim brendingom

U našoj ponudi možete naći: brendirane reklamne šatore, reklamne kecelje, tekstilne banere u punom koloru, reklamne tekstilne stolnjake, dekorativne jastuke,
štampane sa motivima po želji klijenta, reklamne tekstilne torbe, reklamne tekstilne ispise, tekstilne paravane

Najbolje cene, kratki rokovi produkcije štampanog tekstila – kupujte direktno od proizvođača ,,iz prve ruke,,

Naša ideja je da nam jednom mestu dobijete kompletnu uslugu štampe na različitim vrstama materijala i različitim tehnikama štampe, kako bi Vam pomogli da zajednički dodjemo do najboljeg rešenja za reklamne kampanje i promotivne aktivnosti.
Pošaljite nam upit i naši prodajni savetnici će Vam ponuditi nekoliko opcija koje nude najbolji odnos cene i kvaliteta štampanog tekstila u zavisnosti od Vaših zhateva ipotreba.

Štampana na tekstilu u službi reklamnog materijala i promotivnih artikala za promocije i prezentacije

u našoj proizvodnji pored štampe radimo i kompletnu doradu tekstila gde od štampane forme dolazimo do gotovih reklamnih brendiranih proizvoda.
Kombinacijom različitih vrsta i tehnologija štampe u kombinaciji sa velikim brojem medija za štampu u mogućnosti smo da odgovorimo na Vaše upite i da uvek ponudimo rešenje koje je prilagođeno Vašim upitima.

Cena i rokovi štampe na tekstilu

Cena se određuje u zavisnosti od vrste tekstilnog materijala na kojoj se radi štampa, kao i od formata i kompleksnosti dorade u cenovnom razmaku od 10 do 20 eur/m2. Rokovi produkcije za standardne upite su 2-3 radna dana od potvrde posla.

Kontaktirajte nas
We create your image ...