Dekorativni jastuci

Dimenzije: po upit
Cena: po upit

Proizvodnja reklamnih jastuka u dimenzijama i sa štampom po želji

Dekorativni jastuci svih dezena i veličina. Izradjuju se na poliesteru 200gr, materijalu koji je izuzetno otporan na habanje. Pune se koflinom ili ekspandiranim kuglicama u zavisnost od želje kupca. Pogodni su kao sastavni deo enterijera u kafićima, restoranima i hotelima sa štampom loga ili dizajnom po želji. SWA TIM je proizvođač reklamnih tekstilnih predmeta pa je moguće dogovoriti veličinu jastuka, način punjena, vrste materijala, štampa dizajna po želji…

Dekorativni štampani jastuci odražavanje

Koriste se i u marketinške svrhe kao sastavni deo reklamne kampanje. Mogu se štampati i na krep satenu koji daje posebno elegantan izgled. Održavanje je jednostavno. Peru se u mašini na 40 stepeni i lako se suše.

Reklamni jastuci sa direktnom štampom na tekstilnom baneru

Direktna digitalna štampa na tekstilu pruža širok spektar mogućnosti kada je u pitanju izrada personalizovanih proizvoda, izrada proizvoda u malim i srednjim tiražima i izrada reklamnih tekstilnih materijala sa dizajnom po želji klijenta. Boja za štampu je na vodenoj bazi pa je ekološki ispravna i potpuno prilagodljiva za korišćenje.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...