Paravani | Reklamni Materijal Proizvodi od tekstila - Reklamna ograda | Reklamni Materijal

Proizvodi od tekstila – Reklamna ograda, mobilni pregradni zid, stampani mobilni zid

TEKSTILNI PARAVANI SA ŠTAMPOM

Pregradni paravan – print zid je mobilno rešenje za zatavranje ili pregradjivanje prostora, idealno za kozmetičke salone, salone za masažu, open space kancelarije i slične prostore. Osnovu paravana čini drveni blind ram na koji se nateže platno u punom koloru, dimenzije, broj pregrada, motiv su po želji klijenta. Štampa se radi na poliesteru od 200 gr i može biti jednostrana ili dvostrana.

DIMENZIJE I CENA TEKSTILNOG PARAVANA

Standardna dimenzija jednog polja je 70 x 200 cm i cena sa jednostranom štampom (*druga strana je zatvorena belim platnom) za jedno polje u ovoj dimenziji je 51 eur + PDV, po zelji klijenta se formira boroj polja i shodno tome se prilagfodjava graficko resenje za paravan i konačna cena proizvoda. Iskoristite mogućnost da na brz, vizuleno efektan i potpuno prilagodljiv način rešite pregrađivanje poslovnog ili životnog prostora.
Ovo je primer standardnih rasklopa i dimenzija tekstilnih paravana sa štampom, po zahtevu klijneta je moguće uraditi tekstilne paravane sa štampom i u drugim dimenzijama (visina i šririna polja) ili sa većim brojem polja.

KUPOVINA “IZ PRVE RUKE” DIREKTNO OD PROIZVOĐAČA

SWA TIM štamparija je direktan proizvđač tekstilnih paravana i stojimo Vam na raspolaganju za svaku vrstu dogovora u skladu sa tehničkim mogućnostima.

ROK IZRADE ŠTAMPANIH PARAVANA

Okviran rok izrade u zavisnosti od broja polja i veličine paravana je 2-3 radna dana od potvrde posla i slanja grafičke pripreme za štampu na tekstilu. Za veće količine, ne standardne upite i specifične zahteve rokovi se ugovaraju sa našim prodajnim savetnicima.Paravan 2 polja
od 102 € + PDV
Dimenzije: 140 x 200 cm (diemnzija jednog polja 70 x 200 cm)
Paravan 3 polja
od 153 € + PDV
Dimenzije: 140 x 200 cm (diemnzija jednog polja 70 x 200 cm)
Paravan 4 polja
od 204 € + PDV
Dimenzije: 140 x 200 cm (diemnzija jednog polja 70 x 200 cm)
Paravan 5 polja
od 255 € + PDV
Dimenzije: 140 x 200 cm (diemnzija jednog polja 70 x 200 cm)

Kontaktirajte nas

We create your image ...