Tekstilni paravani sa blind ramom i štampom na platnu (broj polja po želji naručioca)

Pregradni paravan – print zid je mobilno rešenje za zatavranje ili pregradjivanje prostora, idealno za kozmetičke salone, salone za masažu, open space kancelarije i slične prostore. Osnovu paravana čini drveni blind ram na koji se nateže platno u punom koloru, dimenzije, broj pregrada, motiv su po želji klijenta. Štampa se radi na poliesteru od 200 gr i može biti jednostrana ili dvostrana.

Dimenzije polja i formiranje cene za tekstilne paravne

Standardna dimenzija jednog polja je 70 x 200 cm sa jednostranom štampom (*druga strana je zatvorena belim platnom) za jedno polje u ovoj dimenziji,, po želji klijenta se formira boroj polja i shodno tome se prilagodjava grafičko ređenje za paravan i konačna cena proizvoda.

Lak i efiksan način za formiranje pregrada (lako podelite životni i poslovni prostor )

Iskoristite mogućnost da na brz, vizuleno efektan i potpuno prilagodljiv način rešite pregrađivanje poslovnog ili životnog prostora.
Ovo je primer standardnih rasklopa i dimenzija tekstilnih paravana sa štampom, po zahtevu klijneta je moguće uraditi tekstilne paravane sa štampom i u drugim dimenzijama (visina i šririna polja) ili sa većim brojem polja.

Kupovina ,,iz prve ruke,, direktno od proizvođača

SWA TIM štamparija je direktan proizvđač tekstilnih paravana i stojimo Vam na raspolaganju za svaku vrstu dogovora u skladu sa tehničkim mogućnostima.

Rok izrade štampanih paravana

Okviran rok izrade u zavisnosti od broja polja i veličine paravana je 2-3 radna dana od potvrde posla i slanja grafičke pripreme za štampu na tekstilu. Za veće količine, ne standardne upite i specifične zahteve rokovi se ugovaraju sa našim prodajnim savetnicima.

Paravani za pregradu radnog. životnog i poslovnog prostora

pregradni paravani su veoma efikasno rešenje za pregradu unutrašenjeg prostora i idealni su za sobne pregrade, ali i pregrade radnog ili kancelarijskog prostora.

Pokretni pregradni zid sa dizajnom po želji klijneta

lagana struktura pokretnog paravan – zida ga čini veoma mobilnim pa je praktično upotrebljiv na više različitih lokacija ili u više varijanti unutar jednog radnog ili životnog prostora.Obzirom da je sklopiv i rasklopiv istovremeno je praktična za prenošenje i staje u putnički autombil ili manje dostavno vozilo.

Paravan pregrada sa brojem polja koji se uklapa u Vaš prostor

svi paravani iz naše ponude se štampaju u vrhunskom kvalitetu štampe i visokoj rezoluciji prema dostavljenom dizajnu, fotografiji ili jednostavno u motivu po Vašoj želji, ovo je idealan način da Vaš radni li životni prostor bude ukrašen Vašim logotipom, kompanijskim bojama, fotkama dragih ljudi ili kućnih ljubimaca ili jednostavnim motivom iz prirode koji Vas opušta ili nekim uzbudljivim koji pokreće adrenalin…

Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...