Reklamni tekstilni jastuci štampa na tekstilu

Dimenzije: Po upitu
Cena: Po upitu

Reklamni tekstil u punom koloru – jastuk sa štampom

Reklamni tekstilni jastuci su svakako vizuelno veoma efektni proizvodi koji na lep i funkcionalna, a svakako i na veoma upadljiv način promovišu Vaš brend. Mi proizvodimo jastuke po želji u standardnim i ne standardnim veličinama, u punom koloru ili sa manje boja, jastuke punimo koflinom ili drugim materijalima po Vašoj želji u oblicima koje vi želite.

Kako se proizvode reklamni jastuci

Reklmni jastuci se proizvode od tekstilnog banera koji je veoma izdržljiv, digitalna sublimatik štampa je termofiksirana čime je jastuk uv i vodotporan. Jastuk sa štampom može da se koristi kako za unutrašnju tako i za spoljašnju upotrebu i dekoraciju. Ovi proizvodi su idelani su za brendiranje ugostiteljskih objekata ili za promociju proizvoda koje se tu konzumiraju, dobri su za suvernir shop ponudu, mogu se personalizovati pa su lepi i za poklone u posebnim prilikama.

Jastuci u veličini i obliku po želji naručioca

Posebnim oblicima se mogu iskazati i posebne želje kao i iskazati jake asocijacije.Jastuci se prave u oblicima po zahtevima klijenta (okrugli, trouglasti, valjkasti, truglasti…)Izaberite oblik koji će na jabolji način predstaviti Vaš brend ili poruku koju želite da prenesete do Vaše tržišne niše.

Ekološki ispravne boje

Za štampanje jastuka se koriste ekološki ispravne, originalne boje koje poseduju sve ekološke sertifikate za korišćenje.

Cena promotivnih jastuka i rokovi izrade

Cena i rok izrade reklamnih promotivnih jastuka zavisi od veličine, oblika i željene količine. Za konkretnu ponudu Vas pozivamo da kontaktirate naš prodajni centar i javiće Vam se naši prodajni savetnici sa povratnim informacijama vezanim za cenu i rokove izrade.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...