Reklamni stolnjaci

Reklamni – brendirani stolnjaci su odličan način da dekorišete prostor za promocije i prezentacije. Izdvojite se od konkurencije dekorisanim prostorom i dominirajte u salama i sajamskim protorima za prezentaciju. Reklamni stolnjaci se često koriste i na kompanijskim proslavama, naročito su pogodni kod terenske prezentacije proizvoda ili usluga i osim estetskog imaju jak vizuelni efekat prilikom brendiranja naziva brenda ili same kompanije.

Naši klijenti imaju mogućnost da biraju veličinu, oblik stoljnjaka, motiv i veliki zbor materijala od kojih reklamni stolnjaci mogu biti izradjeni. Tekstilni stolnjaci se izradjuju tehnikom direktne sublimacione štampe na tekstilnim materijalima za štampu, a termofiksacija ih cini uv i vodotpornim pa su pogodni kako za unutrašnje tako i za spoljašnje korišćenje, odražavaju se uobičajenim metodama i standardno se peru u mašini za veš.

Reklamni stolnjaci se obično izradjuju na tekstilnom baneru, na polisetru ili satenu. Reklamni stolnjaci Vas izdvajaju i posebno naglašavaju u svakom prostoru, iskorite mogućnost da na lak i vizuelno efektan način privucete klijente i ponudite im Vaše proizvode i usluge.