Štampa na poliesteru

Dimenzije: Po upitu
Cena: 10-15 €/m2+ pdv

Štampa na poliesteru, izrada tekstilnih banera na poliesteru sa doradom iz rolne u punom koloru tehnikom sublimacione štampe (vodena baza boje + termo fiksacija)

Štampana tekstilu iz rolne ekološkim bojama (štampa je uv i vodotporna i vetropropusna)
Swa Tim šatamparija Zemun -Beograd vrši uslugu direktne štampe na poliesterskim materijalima, štampa se vrši tzv. direktnom sublimatik štampom iz rolne, a nakon štampe se vrši termofiksacija i dorada šivenjem. Širina rolne je do 250 cm pa smo u mogućnosti da ponudimo štampu u velikim formatima i punom koloru štampe.

Poliesterski materijali za štampu i primena za sve vrste reklamnih kampanja, banera, brendiranje, izardu zastava, transparenta i promo artikala….MNA PRIMENA

Polister je vrlo zahvalan materijal, jer nudi mogućnost za široku lepezu proizvoda sa odličinim mogućnostima za funkcionalnu upotrebu u izradi reklamni transparenta, izrada reklamnih banera, uređenje enterijera, rendiranje standova, uređenje izloga, izaradu različitih vrsta reklamnih promotivnih artikala. Poliester postoji u različitim gramažama od 110 gr pa na više i u zavisnosti od njegove namene koristi se u različitm gramaturama.

Štampa na platnu u punom koloru bez ograničenja po pitanju dizajna (makismalna širna 320 cm)

Mi nudimo mogućnost štampe u punom koloru na poliesterskim materijalima, vrhunski kvalitet štampe, promo proizvode za spoljašnju i unutrašnju dekoraciju.

Rok za štampu i doradu, proizvodni kapaciteti i kontrola procesa

Za štampu na tekstilu koristimo savremnu opremu, mašine za štampu nove generacije i sopstvenu doradu u vidu sopstvene šivare i mašina za šivenje i doradu štampe na tesktilu pa smo u mogućnosti da dnevno proizvodimo više desetina metara kvadratnih po satu rada gotovih proizvoda štampanih na tekstilu iz rolne.Štampu na tekstilu radimo sublimacionom štampom, UV štampom i Latex tehnologijom štampe.

Cena štampe na tekstilu po m2

Cena zavisi od izbora materijala, načina dorade i količine pa orijentaciono možemo reći da je cena od 10 do 20 eur/m2 za standardne upite.Kontaktirajte naše prodajne savetnike sa konkretnim upitom i dobićete najbolju preporuku u odnosu na definisane potreba po pitanju izbora materijala i najpovlolnije cene bez ograničenja po pitanju namene i kvaliteta proizvoda.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...