ŠTAMPA NA POLIESTERU – TEKSTILNI BANERI – ŠTAMPA NA TEKSTILNIM MATERIJALIMA

ŠTAMPA NA TEKSTILU IZ ROLNE

Swa Tim šatamparija Zemun -Beograd vrši uslugu direktne štampe na poliesterskim materijalima, štampa se vrši tzv. direktnom sublimatik štampom iz rolne, a nakon štampe se vrši termofiksacija i dorada šivenjem. Širina rolne je do 250 cm pa smo u mogućnosti da ponudimo štampu u velikim formatima i punom koloru štampe.

POLIESTERSKI MATERIJALI ZA ŠTAMPU I NJEGOVA REKLAMNA PRIMENA

Polister je vrlo zahvalan materijal, jer nudi mogućnost za široku lepezu proizvoda sa odličinim mogućnostima za funkcionalnu upotrebu u izradi reklamni transparenta, izrada reklamnih banera, uređenje enterijera, rendiranje standova, uređenje izloga, izaradu različitih vrsta reklamnih promotivnih artikala. Poliester postoji u različitim gramažama od 110 gr pa na više i u zavisnosti od njegove namene koristi se u različitm gramaturama.

ŠTAMPA NA TEKSILNIM MATERIJALIMA U PUNOM KOLORU

Mi nudimo mogućnost štampe u punom koloru na poliesterskim materijalima, vrhunski kvalitet štampe, promo proizvode za spoljašnju i unutrašnju dekoraciju.

ROK ZA ŠTAMPU I PROIZVODNI KAPACITETI

Za štampu na tekstilu koristimo savremnu opremu, mašine za štampu nove generacije i sopstvenu doradu u vidu sopstvene šivare i mašina za šivenje i doradu štampe na tesktilu pa smo u mogućnosti da dnevno proivodimo više desetina metara kvadratnih gotovih proizvoda štampanih na tekstilu iz rolne.

CENA ŠTAMPE NA TEKSTILU

Cena zavisi od izbora materijala, načina dorade i količine pa orijentaciono možemo reći da je cena od 10 do 20 eur/m2 za standardne upite.

  • Pošaljite upit