Štampa na poliesteru

Dimenzije: Po upitu
Cena: 10-15 €/m2+ pdv

Štampa na poliesteru, izrada tekstilnih banera na poliesteru sa doradom iz rolne u punom koloru tehnikom sublimacione štampe (vodena baza boje + termo fiksacija)

Štampana tekstilu iz rolne ekološkim bojama (štampa je uv i vodotporna i vetropropusna)
Swa Tim šatamparija Zemun -Beograd vrši uslugu direktne štampe na poliesterskim materijalima, štampa se vrši tzv. direktnom sublimatik štampom iz rolne, a nakon štampe se vrši termofiksacija i dorada šivenjem. Širina rolne je do 250 cm pa smo u mogućnosti da ponudimo štampu u velikim formatima i punom koloru štampe.

Poliesterski materijali za štampu i primena za sve vrste reklamnih kampanja, banera, brendiranje, izardu zastava, transparenta i promo artikala….MNA PRIMENA

Polister je vrlo zahvalan materijal, jer nudi mogućnost za široku lepezu proizvoda sa odličinim mogućnostima za funkcionalnu upotrebu u izradi reklamni transparenta, izrada reklamnih banera, uređenje enterijera, rendiranje standova, uređenje izloga, izaradu različitih vrsta reklamnih promotivnih artikala. Poliester postoji u različitim gramažama od 110 gr pa na više i u zavisnosti od njegove namene koristi se u različitm gramaturama.

Štampa na platnu u punom koloru bez ograničenja po pitanju dizajna (makismalna širna 320 cm)

Mi nudimo mogućnost štampe u punom koloru na poliesterskim materijalima, vrhunski kvalitet štampe, promo proizvode za spoljašnju i unutrašnju dekoraciju.

Rok za štampu i doradu, proizvodni kapaciteti i kontrola procesa

Za štampu na tekstilu koristimo savremnu opremu, mašine za štampu nove generacije i sopstvenu doradu u vidu sopstvene šivare i mašina za šivenje i doradu štampe na tesktilu pa smo u mogućnosti da dnevno proizvodimo više desetina metara kvadratnih po satu rada gotovih proizvoda štampanih na tekstilu iz rolne.Štampu na tekstilu radimo sublimacionom štampom, UV štampom i Latex tehnologijom štampe.

Cena štampe na tekstilu po m2

Cena zavisi od izbora materijala, načina dorade i količine pa orijentaciono možemo reći da je cena od 10 do 20 eur/m2 za standardne upite.Kontaktirajte naše prodajne savetnike sa konkretnim upitom i dobićete najbolju preporuku u odnosu na definisane potreba po pitanju izbora materijala i najpovlolnije cene bez ograničenja po pitanju namene i kvaliteta proizvoda.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...