Štampa na satenu

Dimenzije: Po upitu
Cena: od 13 do 18 €/m2

Štampa na satenu – Štampa na satenskim materijalima iz rolne – Proizvodnja i prodaja satenskih zastava – Sublimaciona štampa na satenskim materijalima

Štampa na satenu iz rolne u velikim formatima

se radi direktnom štampom na satenskim materijalima iz rolne. Satenski materijali imaju široku primenu u izradi reklamnih artikala. Saten je prevashodno namenjen za izradu luksuznijih artikala, a mogućnost štampe u punom koloru, dorada sivenjam i nasivanjem ukrasnih elemenata u mogućnosti šmo da Vam ponudimo široku paletu štampanih promo proizvoda.

Štampe u punom koloru na satenskim materijalima, vrhunski kvalitet štampe i izrada roku od 24h do 48h

Satenske zastave i štampa na satenu služe za unutrašnju dekoraciju prostora, a po potrebi ovaj materijal je moguće dodatno ukrasiti resama u boji.SWA TIM radi direktnu štampu iz rolne na satenu širine do 180 cm bojama koje su ekološke ispravne na vodenoj bazi (boje bez neprijatnih mirisa i neprijatnih isparenja) i koje se dodatno termo fiksiraju na 185 stepeni čime štampa na satenu postaje uv i vodotporna.Ovaj materijal karakteriše vrlo eksluzivan izgled koji dominira u prostoru.

Štampa na satenu se radi ekološim bojama na vodenoj bazi sa velikom praktičnom primenom

satenski materijalie se koristi za proizvodnju svečanih zastava, svečanih lenti, za tematske banere , svečane ispise, dekoraciju sala, izložbenih i prodajnih salona, reklamne kampanje..Ako želite da budete primećeni i domniirate u prostoru onda je direktna štampa na satenskim materijalima dobar izbor za Vas i Vašu prezentaciju.

Cena štampe na satenu zavisi od količine i veličine satenskog platna

od toga jel saten jednostran ili dvostruko štampan pa spojen u jednu celinu, dodatne dekoracije u vidu svečanih resa…Obratite se našim prodajnim savetnicima koji će Vam se javiti sa ponudom u najkraćem mogućem roku.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...