Štampa na satenu

Dimenzije: Po upitu
Cena: od 13 do 18 €/m2

Štampa na satenu – Štampa na satenskim materijalima iz rolne – Proizvodnja i prodaja satenskih zastava – Sublimaciona štampa na satenskim materijalima

Štampa na satenu iz rolne u velikim formatima

se radi direktnom štampom na satenskim materijalima iz rolne. Satenski materijali imaju široku primenu u izradi reklamnih artikala. Saten je prevashodno namenjen za izradu luksuznijih artikala, a mogućnost štampe u punom koloru, dorada sivenjam i nasivanjem ukrasnih elemenata u mogućnosti šmo da Vam ponudimo široku paletu štampanih promo proizvoda.

Štampe u punom koloru na satenskim materijalima, vrhunski kvalitet štampe i izrada roku od 24h do 48h

Satenske zastave i štampa na satenu služe za unutrašnju dekoraciju prostora, a po potrebi ovaj materijal je moguće dodatno ukrasiti resama u boji.SWA TIM radi direktnu štampu iz rolne na satenu širine do 180 cm bojama koje su ekološke ispravne na vodenoj bazi (boje bez neprijatnih mirisa i neprijatnih isparenja) i koje se dodatno termo fiksiraju na 185 stepeni čime štampa na satenu postaje uv i vodotporna.Ovaj materijal karakteriše vrlo eksluzivan izgled koji dominira u prostoru.

Štampa na satenu se radi ekološim bojama na vodenoj bazi sa velikom praktičnom primenom

satenski materijalie se koristi za proizvodnju svečanih zastava, svečanih lenti, za tematske banere , svečane ispise, dekoraciju sala, izložbenih i prodajnih salona, reklamne kampanje..Ako želite da budete primećeni i domniirate u prostoru onda je direktna štampa na satenskim materijalima dobar izbor za Vas i Vašu prezentaciju.

Cena štampe na satenu zavisi od količine i veličine satenskog platna

od toga jel saten jednostran ili dvostruko štampan pa spojen u jednu celinu, dodatne dekoracije u vidu svečanih resa…Obratite se našim prodajnim savetnicima koji će Vam se javiti sa ponudom u najkraćem mogućem roku.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...