Zastava za fasadu

Proizvodnja i prodaja zastava za fasadno koplje
Dimenzije: po upitu
Cena: od 15 € + pdv

Zastave na Fasadnim Kopljima – Elegancija i Prestiž na Vašoj Fasadi

Naše zastave na fasadnim kopljima predstavljaju idealan izbor za institucije, republičke organe, i korporacije koje žele da istaknu svoj identitet i prestiž. Ove zastave su horizontalno orijentisane i dizajnirane su tako da se savršeno uklope u arhitekturu bilo koje zgrade. Izaberite naše zastave na fasadnim kopljima i dajte svojoj zgradi prepoznatljiv i elegantan izgled.

Jedinstveni Dizajn i Prilagođena Veličina

Zavisno od modela fasadnog koplja, naše zastave mogu slobodno lepršati ili biti postavljene u otvorenoj formi pomoću specijalnog “L” nosača. Veličina svake zastave pažljivo se određuje na osnovu visine na kojoj se nalazi i dužine samog koplja, kako bi se postigao optimalan vizuelni efekat.

Kvalitet i Trajnost

Izrađene od vrhunskih materijala, naše zastave osiguravaju dugotrajnost i otpornost na spoljašnje uticaje. Sa naglaskom na detalje i kvalitet izrade, naše zastave su simbol trajne vrednosti i profesionalizma.

Veličina zastave za fasadno koplje

Veličina zastave istaknute na fasadnom koplju se određuje u odnosu na visinu na kojoj se nalazi kao i u odnosu na dužinu koplja.
Oplemenite svoj prostor zastavama koje simbolizuju tradiciju, kvalitet i profesionalnost.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Dodatni sadržaj

Zastave sa Stilom za Institucije i Korporacije

Fasadna koplja su neizostavni elementi za institucije, republičke organe i korporacije koji žele da svoje prisustvo učine upečatljivim i elegantnim.Veličina zastave na fasadnom koplju se prilagođava visini i dužini koplja, garantujući da vaša poruka bude jasno vidljiva i efikasno predstavljena.

Horizontalna Orijentacija za Jasnu Vidljivost

Zahvaljujući horizontalnoj orijentaciji, zastave na fasadnim koplju su uvek vidljive i jasno istaknute, privlačeći pažnju prolaznika i potencijalnih klijenata.

Slobodno Lepršanje ili Otvorena Forma

Naša fasadna koplja omogućavaju zastavama da slobodno lepršaju ili budu u otvorenoj formi preko "L" nosača, pružajući im elegantan izgled i dodatnu vidljivost.

Izaberite Eleganciju i Profesionalnost

Dajte svom poslovanju dodatnu vrednost sa našim fasadnim kopljićima, garantujući da vaša poruka bude istaknuta na najbolji mogući način. Uz fasadne koplje, Vaša institucija ili korporacija će se istaknuti kao lider u svojoj oblasti, pružajući vam ekskluzivnost i profesionalnost koja ostavlja trajan utisak.
Kontaktirajte nas
We create your image ...