Zidne Magnetne table, Piši Briši bele table, flip chart table, zidne oglasne table sa ključem

Kancelarijske table : piši – briši table

U ponudi kancelarijskog reklamnog materijala i opreme za kancelarijske promocije, prezentacije, kongrese i seminare možemo da Vam ponudimo veliki izbor reklamnih tabli, piši- briši tabli, flip chart tabli i tronožaca u više mobilnih ili statičnih modela, table od plute sadrvenim ili aluminijumskim ramom, i veliki izbor dodatnih materijala za punu funkcionalnost table i tronožaca.

Prodaja Piši – Briši tabli i dodatne opreme za pisanje i brisanje

Sve table iz naše ponude možemo da Vam ponudimo sa ili bez dodatnog brendiranja u zavisnosti od Vaših zahteva i samog proizvoda koji se poručuje. Uz piši – briši table, flip – chart tronošce i table od plute možemo da Vam ponudimo i kompletnu dodatnu opremu u vidu markera, sunđera, blokova, sredstava za čišćenje tabli, rajsnedli,magneta za obležavanje…

Kvalitetno upakovane table za bezbedno slanje i isporuku

Sve proizvodi iz naše ponude su pakovani u providnu zaštitnu foliju pa potom u kartonske kutije pa je samim tim i pogodno za siguran transport, dostavu ili slanje brzom poštom na Vašu adresu. Dobar lager, veliki izbor modela i dimenzija uz kompletnu ponudu dodatne opreme nas preporučuju za saradnju sa Vama, a kvalitet garantuju naši evropski dobavljači i naš imidž na tržištu sa stažom od preko 15 godina.

Isporuka ili slanje kancelarijskih tabli za 24- 48h od potvrde posla na adresu naručioca!

Kontaktirajte nas
We create your image ...