PROMO PULT STANDARD

Dimenzije:
Cena:85 €+ PDV

STANDARD model PROMO PULTA za promocije i prezentacije. Ovaj model karkteriše klasičan dizajn i oblik, Pult je potpuno rasklopiv, lako prenosan i pogodan za brzu zamenu štampe.
Pult je sačinjen od frontalnog dela, dve bočne strane i gornjeg hedera, a unutrašnjost pulta čini stalaža za odlaganje flajera i ličnih stvari.

Promo štand ili promo stočić kako ga neki nazivaju je spakovan u trobu odličnog kvaliteta i namenjen je za lako prenošenje i dugoročnu eksploataciju. Dirketna komunikacija sa kupcima, nagrađivanje putem poklona ili degustacija proizovda u marketima i na otvorenom prostoru je najbolji način za promociju i prezentaciju brenda, usluge i proizvoda. Promo pultovi su standardan proizvod iz ponude opreme za promocije i prezentacije i u ponudi SWA TIM -a se nalazi veliki izbor modela po odličnim cenama.

Izrada pulteva za promocije je za 24h od momenta kada donijemo garfičku pripremu za štampu, pulteve isporučujemo na Vašu adresu ili ih šaljemo brzom poštom (svaki pult je upakovan u kartonsku kutiju i kao takav je adekvatan za bezbedan transport i slanje).

Brendiranej pulta se vrši tehnikom digitalne štampe iz rolne LATEX i GEL tehnologijom u visokoj rezoluciji, a sama štampa je uv i vodootporna.Nova tehnologija štampe Latex ili GEL štampu čine otpornom na grebanje i blaža mehnaička oštećenja.

CENA PULTA UKLJUČUJE ŠTAMPU U PUNOM KOLORU : 85 EURDostupno:Dodatni sadržaj:

Kontaktirajte nasPreporučeni proizvodiPROMO PULT TUBA
175 eur + pdv
PROMO PULT SA TOČKIĆIMA
115 €
Polu kruzni promo pultevi
99 €+ PDV
Prosvetljeni promo pult
235 €+ PDV
TEKSTILNI POP UP COUNTER SA DRVENOM PLOČOM
245 EUR + PDV
100x100x33cm
Promoter Pult
99 €+ PDV
PROMO PULT sa hederom u obliku po želji klijenta
95 €+ PDV
AL BL PULT
59 €+ PDV
PROMO PULT - KLASIK
85 ‎€ + PDV
Flexo promo pult
82€+ PDV
PROMO PULT STANDARD
85 €+ PDV
We create your image ...