Standard promo pult

promo pultevi Pult STANDARD pult
Dimenzije: Dimenzije prema rasklopu
Cena: 115 eur + pdv

STANDARD PROMO PULT – štampa i prodaja

za promocije i prezentacije. Ovaj model karkteriše klasičan dizajn i oblik.Pult je potpuno rasklopiv, lako prenosan i pogodan za brzu zamenu štampe.

Klasičan pult za promocije sa štampom po zahtevu klijenta

Pult je sačinjen od frontalnog dela, dve bočne strane i gornjeg hedera, a unutrašnjost pulta čini stalaža za odlaganje flajera i ličnih stvari.Promo štand ili promo stočić kako ga neki nazivaju je spakovan u trobu odličnog kvaliteta i namenjen je za lako prenošenje i dugoročnu eksploataciju.

Pultevi za terenske promotivne aktivacije

Direktna komunikacija sa kupcima, nagrađivanje putem poklona ili degustacija proizovda u marketima i na otvorenom prostoru je najbolji način za promociju i prezentaciju brenda, usluge i proizvoda. Promo pultovi su standardan proizvod iz ponude opreme za promocije i prezentacije i u ponudi SWA TIM -a se nalazi veliki izbor modela po odličnim cenama.

Rok izrade promo pulteva je 24h

Izrada pulteva za promocije je za 24h od momenta kada donijemo garfičku pripremu za štampu, pulteve isporučujemo na Vašu adresu ili ih šaljemo brzom poštom (svaki pult je upakovan u kartonsku kutiju i kao takav je adekvatan za bezbedan transport i slanje).

Kako se radi brendiranje pulteva ?

Brendiranja pulta se vrši tehnikom digitalne štampe iz rolne LATEX i GEL tehnologijom u visokoj rezoluciji, a sama štampa je uv i vodootporna. Nova tehnologija štampe Latex ili GEL štampu čine otpornom na grebanje i blaža mehanička oštećenja.

CENA PULTA UKLJUČUJE ŠTAMPU U PUNOM KOLORU : 115 EUR

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...