Prosvetljeni tekstilni displeji, Led Roll baner sa štampom na tekstilu za prosvetljavanje

Dimenzije: od 100x200 cm
Cena: od 650 €+ PDV

Led rolo baner displeji, uvoz, štampa i prodaja (kupujte iz prve ruke)

Prosvetljeni tekstilni displeji su nov proizvod u našoj ponudi koji je namenjen za sve vrste promocija, prezentacija, sajamskih nastupa, kongresa… Tekstilni displeji su prosvetljeni led rasvetom pomoću dioda koje su postavljene po ivicama aluminijumske konstrukcije. Štampa se radi na tekstilnom block out platnu do punog kolora, a sam displej je obostrano brendiran (istim ili različitim vizualom).

Prosvetljeni tekstilni sistemi za promocije sa lakom i brzom zamenom štampane komunikacije

Tekstilne reklame čine u kompletu stiže i kabal koji se samo uključiu na električno napajanje i dobijate tekstilni prosvetljeni displej koji dominira u prostoru. Moguće ja sastaviti dva ili više elementa čime se obrazuje foto zid koji je obostrano brendiran (istim ili različitim vizualom), a dimenzije zavise od broja sastavljenih elemenata.

Štamp na na tekstilu za prosvetljavanje se radi ekološim bojama Latex tehnologijom štampe u punom koloru

Svetleće tekstilne reklame su novi proizvod u našoj ponudi i sa ovim proizvodom ćete dominirati u svakom prosotoru. Ovi displeji koji se lako sastavljaju, vrlo je lagana konstrukcija pa se lako i prenose, cela postavka se postavlja bez alata, moguća je laka i brza zamena štampe pa se jedna konstrukcija korisit za više različitih vizuala. Štampa se radi na vrlo kvalitetnom materijalu koji se štampa tehnikom latex štampe (ekološka štampa bez štetnih isparenja i bez neprijatnih mirisa).

Led rasveta, aluminijumnska konstrukcija sa stabilnim postolkjem i prenosna torba čine ovu konstruklciju veoma praktičnom za montažu i demontažu

LED ROLO BANER je vrlo efiksan način da budete primećeni u prostoru, ovaj model predstavlja nadogradnju standardnog rollu banera i svakako dosta efektniji proizvod koji dominira u svakom prostoru.

Lagana i mobilna konstrukcija ovog displej sistema uz vizuelno efektan dizajn

Karakteristike tekstilnog led box displeja : svi tekstilni led box displeji su obostrano brendirani i cena uključuje grafiku koja sa obe strane koja može biti ista ili različita. Tekstilni led displeji su modularno sklopivo – rasklopivi, lako i brzo se sklapaju i rasklapu bez alata i staju u prtaljažnik automobila. Montaža – demontaža traje 10-ak minuta.Težina prenosne kutije je 10-ak kilograma. Ceo proizvod je odlično upakovan i pogodan za slanje brzom poštom i bezbedan za transport. Izuzetno se brzo brendira i rebrendira i predstavlja odlicno rešenje za prezntacije i promocije.

Led Go sistem za promocije dominira u svakom prostoru, neka Vaš reklamna poruka zablista i bude primećena na svakoj aktivaciji

Tekstilni LED BOX je prosvetljen led diodama koje su specijalno namenjene za tu namenu i veoma ravnomerno prosvetljavaju back light platno koje daje veom a,,živu,, sliku i izuzetno upadljivo rešenje. Štampa na platnu se radi tehnologijom LATEX štampe koja je ekološki ispravna, bez štetnih isparenja i neprijatnih mirisa.Tekstilni ALU FRAME BOX za promocije i prezentacije je vrlo praktično rešenje za sve vrste promocija.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Dodatni sadržaj:
PROSVETLJENI TEKSTILNI DISPLEJ - LED ROLL UP BANER PROSVETLJENI TEKSTILNI DISPLEJ - LED ROLL UP BANER PROSVETLJENI TEKSTILNI DISPLEJ - LED ROLL UP BANER
Kontaktirajte nas
We create your image ...