PVC nosači zastava

Dimenzije: h 40 cm
Cena: 7,50 €/kom + pdv

Auto Zastavice na PVC Nosaču: Elegancija i Identitet Na Vašim promocijama

Dobrodošli u svet dekorativnih zastavica za automobile (u preporučenim dimenzijama 26 x 17 cm i praktičnim plastičnim nosačem dužine 40 cm), koje će dodati poseban šarm vašem vozilu i omogućiti vam da izrazite svoj identitet dok ste na putu. Naša kompanija se ponosi proizvodnjom ovih izuzetnih proizvoda, pružajući vam visokokvalitetne zastavice koje će privući pažnju gde god da se vozite.

Karakteristike naših Auto Zastavica:

Visokokvalitetni materijali: Naše auto zastavice su izrađene od izdržljivog poliestera, što garantuje trajnost i otpornost na spoljne uticaje tokom vaših vožnji.

Izaberite eleganciju i identitet sa našim auto zastavicama na PVC nosaču.

Praktični PVC nosač: Svaka zastavica dolazi sa specijalno dizajniranim plastičnim nosačem dužine 40 cm koji se lako i sigurno postavlja na staklo vašeg automobila. Ovaj nosač omogućava da zastava ostane čvrsto postavljena tokom vožnje.

Preporučene dimenzije: Za dekoraciju automobila, preporučujemo dimenzije zastave od 20 x 30 cm. Ovo je savršena veličina koja će dodati eleganciju vašem vozilu bez ometanja vožnje. Naša strast prema ovim proizvodima osigurava da ćete dobiti vrhunski proizvod koji će privući pažnju i izazvati divljenje svih koji ga vide.

Preporučene dimenzije : auto zastavice u dimenzijama 26 x 17 cm Vam omogućavaju da personalizujete svoj automobil i izrazite svoj identitet na putovanjima. Bilo da želite da istaknete zastavu svog grada, zemlje ili bilo koje druge zastave sa posebnim značajem, naši proizvodi vam pružaju mogućnost da to uradite na elegantan način.

Naručite svoje auto zastavice sada i učinite svaku vožnju jedinstvenom i posebnom.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...