Swa Tim Portfolio, Reference klijenata

Orijentacija ka inovacijama …

Permanentnim orijentisanjem ka inovacijama, ulaganjem u modernu tehnologiju, razvijanjem novih proizvoda i razvijanjem uslužnih delatnosti u poslednjih 15-ak godina rada uspeli smo da ostavrimo saradnju sa velikim brojem kompanija, organizacija, udruženja, javnih preduzeća,marketing agencija, ambasada, kozularnim i diplomatskim predstavništvima…

Rezultati i klijneti …

Ponosni smo na rezulate koje smo ostvarili, kao i na veliki broj lojalnih i stalnih klijenata sa kojima smo više od poslovnih saradnika. Štampa i reklamni materijal su vrlo dinamičan i zahtevan biznis , zato svaki posao zahteva punu koncentraciju i posvećenost, a dobra cena, kratak rok i visok kvalitet proizvoda se podrazumevaju. Naše opredeljenje je da posao razvijamo u narednim decenijama, sa istim žarom, entuzijazmom i voljom, zato se i radujemo nastavku započete saradnje sa postojećim klijentima i željno očekujemo nove klijente sa namerom da budu naši stalni partneri.

Tehnologija i softveri …

Naš mašinski park danas čini veliki broj savremenih mašina i opreme koji su u službi razvoja kretaivnih rešenja za nađe saradnike i klijente. Softvreski pratimo sve trendove i danas se možemo pohvaliti da smo na dobrom putu do kompletne automatizacije poslovnih procesa u okviru svih sektora proizvodnje. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo eko frendly (koristimo ekološki ispravne boje i reciklirane materijale kada god je to moguće) i pet frendlly kompanija (kućni ljubimci su kod nas dragi gosti).

Tržišta…

Najveći deo prometa ostvarujemo na tržištu Republike Srbije, sa ciljem da u narednim godinama maksimalno radimo na svom izvoznom potencijalu.Imamo predstavništvo firme u Sloveniji – EU i pravimo smele planove da se oprobamo i na zahtevnom tržtu Evrope i regiona.

Imamo ozbiljan plan, pridružite nam se da zajedno rastemo i razvijamo naše poslovne potencijale.

Kontaktirajte nas
We create your image ...