Reklamne šolje, štampa i gravura na šoljama, šolje sa logotipom i brendingom su odličan reklamni proizvod kao poklon za klijente

Reklamne keramičke šolje su promo proizvod koji je veoma popularan zbog visoke funkcionalne upotrebljivosti, dužine eksploatacije proizvoda i efektnih mogućnosti za promociju. Promotivne šolje sa štampom su odličan poklon za klijente, partnere i zaposlene. Brendirane šolje su dobra način za prenošenje reklamnih poruka jer je brending na njima veoma vidljiv i uvek na vidljivom mestu.

Reklamne šolje sa štampom uvoz, štampa i prodaja (sito preslikač, gravura ili sublimaciona štampa na šoljama)

Radimo štampu na kermičkim šoljama od jedne boje do punog kolora, tehnikama sito ili sublimacione štampe u zavisnosti od modela šolje. Nakon štampe se radi termo fiksacija štampe čime ona postaje ne periva i veoma postojana pri stalnom korišćenju. Naše reklamne šolje su izuzetno kvalitetne površinske galzure što je bitan preduslov za kvalitetan otisak štampe i ono što je vrlo važno mogu da se peru u mašini za mašinsko pranje suđa.

Keramičke šolje kao reklamni materijal i poslovni poklon su dobar izbor (staklene, keramičke i metalne šolje )

Kermička galanterija predstavlja veoma efektan pokolon i pogodan je za promociju svih vrsta delatnosti, u ponudi je i kartonsko pojedinačno pakovanje koje se može dodatno brendirati. Foto šolje su pogodne da se radi štampa u malim tiražima, čak i na jedan komad. Štampa se radi u punom koloru u dimenzijama koje u zavosinosti od šolje mogu biti u maksimalnim dimenzijama 21 x 9 cm *štampa od drške do drške solje. U ponudi imamo klasične sublimacione šolje i takozvane magične šolje. Magične šolje odlikuje specificnost da tek pri termo reakciji daju oštampanu fotografiju, što znači da šolja u dodiru sa topilm napitkom termo reaguje i pojavljuje se odštampani brending.

Štampanje sitom na šoljama u minimalnim količinama za porudžbinu (malo transportno pakovanje od 48 komada)

količina i cena štampe na šoljama su direktno povezani, sama cena zavisi od broja boja, broja i veličine pozicija za štampu, KAO I modela šolje i na kraju ponovo tiraža za koji ste se odlučili. Obzirom da se štampa radi tehnikom sito preslikača minimalna količina za porudžbinu je jedno pakovanje (to je najčešće 48 komada), a što je količina veća to je nominalna cena po jedinici komada manja (fiksni troškovi se dele na veći broj jedinica/tiraž pa se dobija nominalno manja cena po jedinici komada.

Preporučeni proizvodi
Dodatni sadržaj

Reklamne Šolje s aštampom : Unikatan Dizajn po meri Vašeg brenda

Promotivne šolje koje odražavaju tvoju jedinstvenost, kreirajte svoj stil sa personalizovanim porukama i motivima na šoljam sa štampom vrhunskog kvaliteta.

Vrhunski Kvalitet Štampe na Šoljama – Swa Tim Garantuje

Iskusi vrhunski kvalitet sa našom naprednom opremom za štampu, garantuje vodotpornosti imogućnost pranja u mašini za suđe bez uticaja na održivost boje.Svaka šolja je pažljivo odštampana pa termo fiksirana za dugotrajno zadovoljstvo.

Cena štampe po komadu se smanjuje sa većim tiražem

Kvalitet po pristupačnoj ceni – uštedi više sa većim narudžbinama.Postigni vrhunsku vrednost uz pristupačnu cenu uz Swa Tim ekskluzivnu ponudu.Cen za visi od brojha boja za štampu, broja pozicija za štampu i naravno količine.Minimalna količina za štampu je jedno transportno pakovanje (36 ili 48 komada u zavisnosti od modela).

Budite u mislima Klijenata sa Promo Šoljama iz Swa Tima

Promo šolje kao marketinški alat – osiguraj svoje mesto u mislima klijenata. Svaki gutljaj podseća na Vaš brend, a postavka šolje na radnom stolu šalje poruku ka novim potencijalnim klijnetima.

Jedinstveno Iskustvo Svake Pauze: Swa Tim Šolje prate Tvoj Ritam

Svaki trenutak postaje poseban sa šoljama prilagođenim Vašem brendu, uživajte u štampanoj personalizaciji koja čini svaku pauzu nezaboravnom.

Personalizovane Šolje - Vaš Potpis na originalan način

Osvežite svoju reklamu sa šoljama koje ostavljaju snažan utisak.
Kontaktirajte nas
We create your image ...