Reklamne šolje, štampa i gravura na šoljama, šolje sa logotipom i brendingom su odličan reklamni proizvod kao poklon za klijente

Reklamne keramičke šolje su promo proizvod koji je veoma popularan zbog visoke funkcionalne upotrebljivosti, dužine eksploatacije proizvoda i efektnih mogućnosti za promociju. Promotivne šolje sa štampom su odličan poklon za klijente, partnere i zaposlene. Brendirane šolje su dobra način za prenošenje reklamnih poruka jer je brending na njima veoma vidljiv i uvek na vidljivom mestu.

Reklamne šolje sa štampom uvoz, štampa i prodaja (sito preslikač, gravura ili sublimaciona štampa na šoljama)

Radimo štampu na kermičkim šoljama od jedne boje do punog kolora, tehnikama sito ili sublimacione štampe u zavisnosti od modela šolje. Nakon štampe se radi termo fiksacija štampe čime ona postaje ne periva i veoma postojana pri stalnom korišćenju. Naše reklamne šolje su izuzetno kvalitetne površinske galzure što je bitan preduslov za kvalitetan otisak štampe i ono što je vrlo važno mogu da se peru u mašini za mašinsko pranje suđa.

Keramičke šolje kao reklamni materijal i poslovni poklon su dobar izbor (staklene, keramičke i metalne šolje )

Kermička galanterija predstavlja veoma efektan pokolon i pogodan je za promociju svih vrsta delatnosti, u ponudi je i kartonsko pojedinačno pakovanje koje se može dodatno brendirati. Foto šolje su pogodne da se radi štampa u malim tiražima, čak i na jedan komad. Štampa se radi u punom koloru u dimenzijama koje u zavosinosti od šolje mogu biti u maksimalnim dimenzijama 21 x 9 cm *štampa od drške do drške solje. U ponudi imamo klasične sublimacione šolje i takozvane magične šolje. Magične šolje odlikuje specificnost da tek pri termo reakciji daju oštampanu fotografiju, što znači da šolja u dodiru sa topilm napitkom termo reaguje i pojavljuje se odštampani brending.

Štampanje sitom na šoljama u minimalnim količinama za porudžbinu (malo transportno pakovanje od 48 komada)

količina i cena štampe na šoljama su direktno povezani, sama cena zavisi od broja boja, broja i veličine pozicija za štampu, KAO I modela šolje i na kraju ponovo tiraža za koji ste se odlučili. Obzirom da se štampa radi tehnikom sito preslikača minimalna količina za porudžbinu je jedno pakovanje (to je najčešće 48 komada), a što je količina veća to je nominalna cena po jedinici komada manja (fiksni troškovi se dele na veći broj jedinica/tiraž pa se dobija nominalno manja cena po jedinici komada.

Kontaktirajte nas
We create your image ...