Reklame u obliku

Dimenzije: po upitu
Cena: po upitu

Proizvodnja, prodaja i ugradnja reklama u obliku

Svetleče ili ne svetleće reklame u željenom obliku i dimenzijama po zhatevu naručioca
Proizvodnja svih vrste reklama, svetlećih ili ne svetlećih u obliku po zahtevu klijenta.Kada su reklame u oblicima u pitanju radimo ih po tehničkog crtežu klijenat i vektorskoj grafičkoj pripremi, uzorku ili fotografiji sa interneta.Recite nam šta želite i dajte nam priliku da odgovorimo sa našim predlogom i ponudom.

Specifikacija reklama u krivolinijskom obliku

Nakon prijema upita definišemo specikaciju materijala i šaljemo tehnički crtež na overu pre izrade reklame, ako je u pitanju svetleća reklama unutrašnjiost reklame popunjavamo led diodama, a prednji front brendiramo prema grafičkoj pripremi za štampu.Uvek se trudimo da specifikaicja p+bude potpuno prilagođena nameni reklame poštujući načelo ,,najviše za Vaš novac,,.

Montaža( ugradnja ) reklama u obliku na lokaciji

Na cenu montaže utiče lokacija, visina na kojoj se radi montaža i ostali tehnički detalji pa se cena uvek određuje prema konkretnom upitu. Radimo montažu isključivo za reklame koje mi izrađujemo.

Cena i rok produkcije reklama u obliku po zahtevu naručioca

Cena reklame zavisi od oblika, veličine, od toga jel reklama svetleća ili ne svetleća, pa je najbolje da nam pošaljete konkretan zahtev sa specifikacijom kako bi Vam poslali konkretnu i preciznu ponudu.Rok izrade je 4-5 radnih dana od potvrde posla, a ukoliko je potrebna i naša montaža reklame na terenu to se posebno ugovara sa prodajnim savetnikom koji operativno prati porudžbinu.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...