Antisters reklamni materijal, zanimljivi i originalni poslovni pokloni sa štampom na memorijskoj peni
Aniti stres program reklamnih poklona sa brendingom

Veliki broj reklamnih proizvoda iz ove kategorije garantuje dobar izbor kad su u pitanju proizvodi iz kategorije originalnih i praktičnih poklona. U ponudi imamo veliki broj anitstres proizvoda koji se uštampavaju ili graviraju Vašim logotipom ili reklamnim sloganom i porukom.

Reklamni proizvodi za relaksaciju od memorijske pene

najpopularniji proizvodi iz ove kategorije su antistres lopitce, antistres kocke, antistres privesci kao i antistres proizvodi u različitim oblicima. Ovo su proizvodi koji oslobađaju od stresa i veoma su interesantan reklamni proizvod jer u vremnima vrlo dinamičnog života i načina poslovanja ovo je vrlo efektan proizvod koji će sigurno pronaći svoju namenu u kancelariji, automobilu, kući i samim tim Vaša reklama će uvek biti u rukama Vaših klijenata.

Promotivni proizvodi za opuštanje i relaksaciju

ova kategorija poslovnih poklona je izuzetno praktična jer se uvek nalazi ,,pri ruci,, korisnika poroizvoda, a terapeutsko dejstvo i oslobađenje od stresa, negativnih misli, napetosti je dodatni benefit ovi promotivnh artikala koji se rado poklanjaju i koriste.

Originalni poslovni pokloni za klijente i zaposlene

ako tražite originalne i neobične proizvode za polsovni poklon Vašim klijentima, zaposlenima ili kupcima ova kategorija bi mogla da bude dobro rešenje za Vaše kriterijume.

Kontaktirajte nas
We create your image ...