Dodaci za torbe

Dodaci za torbe
Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

Držači za torbe, prkatični reklamni proizvodi za dame

Reklamni držači za torbe predstavljaju zanimljiv reklamni proizvod koji ima upotrebnu vrednost i predstavlja zanimljiv poklon za dame, lako i lepo se brendira laserskom gravurom ili livenim stikerom. Ovo su zanimljivi pokloni za turističke agencije, ugostiteljske objekte i svima koji rade sa tursitima. Ovaj poklon uz dobar brending može biti i zanimljiv suvernir i zanm pažnje za klijnte ili zaposlene.

Stilizovani držači za damske tašne su odličan promotivni artikal

Dodaci za torbe su vrlo lep, praktično upotrebljiv i jeftin reklamni poklon koji je namenjen za široku distribuciju pa sa relativno skromnim budžetom možete da se obratite širokoj ciljnoj grupi korisnika.Dakle ako želite jeftin i efektan poklon proizvodi iz ove kategorije bi mogli da budu zanimljiv izbor.

Dostava i brendiranje promo artikala za dame

Štamparija SWA TIM iz Beograda vrši besplatnu dostavu naručene robe za teritoriju grada Beograda lično na adresu kupca, a za kupce Van Beograda robu šaljemo kurirskom službom po principu danas za sutra. Kvalitet i dogovoreni rokovi su naš imperativ, ukažite nam poverenje i očekujete odličan odnos cena/kvalitet poručenih proizvoda sa vrhunskim brendingom.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...