DRŽAČI ZA TORBE – REKLAMNI DRŽAČI TORBI – PRAKTIČNI REKLAMNI PROIZVODI – PROMOTIVNI MATERIJAL

REKLAMNI DRŽAČI ZA TORBE predstavljaju zanimljiv reklamni proizvod koji ima upotrebnu vrednost i predstavlja zanimljiv poklon za dame, lako i lepo se brendira laserskom gravurom ili livenim stikerom. Ovo su zanimljivi pokloni za turističke agencije, ugostiteljske objekte i svima koji rade sa tursitima. Ovaj poklon uz dobar brending može biti i zanimljiv suvernirski poklon.

STILIZOVANI DRŽAČI ZA TAŠNE – dodaci za torbe su vrlo lep, praktično upotrebljiv i jeftin reklamni poklon koji je namenjen za široku distribuciju pa sa relativno skromnim budžetom možete da se obratite širokoj ciljnoj grupi korisnika.Dakle ako želite jeftin i efektan poklon proizvodi iz ove kategorije bi mogli d abudu zanimljiv izbor.

DOSTAVA PROMO ARTIKLA – štamparija SWA TIM iz Zemuna vrši besplatnu dostavu naručene robe za teritoriju grada Beograda lično na adresu kupca, a za kupce Van Beograda robu šaljemo kurirskom službom po principu danas za sutra. Kvalitet i dogovoreni rokovi su naš imperativ, ukažite nam poverenje i očekujete odličan odnos cena/kvalitet poručenih proizvoda.

Šifra proizvoda:TOUR
Dimenzije:
Cena:0,39 €
reklamni materijal-putovanje-TROTERO-boja plava
Šifra proizvoda:TROTERO
Dimenzije:
Cena:0,39 €
reklamni materijal-putovanje-TRAVELER-boja crvena
Šifra proizvoda:TRAVELER
Dimenzije:
Cena:0,30 €
reklamni materijal-privesci-MADAM-boja gun
Šifra proizvoda:MADAM
Dimenzije:
Cena:1,70 €

  • Pošaljite upit