Kalendari | Reklamni Materijal REKLAMNI KALENDARI-ŠTAMPANJE KALENDARA | Reklamni Materijal

REKLAMNI KALENDARI – ŠTAMPANJE KALENDARA – IZRADA KALENDARA – STONI I ZIDNI KALENDARI

Swa Tim vrši izradu kalendara prema dostavljenoj pripremi naručioca, uštampavanje i dsitribuciju tipskih kalendara po jako pristupačnim cenama i kratkim rokovima izrade. Štampanje kalendara i IZRADA REKLAMNIH KALNEDARA se vrši na različite načine i različitim tehnikama štampe (digitalna i ofset štampa) u zavosnosti od tiraža i formata reklamnog kalendara.Postoje različite vrste reklamnih kalendara, kao što su zidni, stoni, jednodelni, trodelni, džepni, crkvveni standardni i ne standardni kalendari. Izgled vašeg kalendara zavisi od vaše zamisli i vaših želja, reklamni kalendari mogu biti različitih tipova, dimenzija i namena. ŠTAMPANJE KALENDARA podrazumeva uštampanje logotipa ili Vašeg prozivoda, brenda i reklamnog slogana.
U ponudi imamo tipska već gotova rešenja za kalendare koji se uštampavaju u manjim ili srednjim tiražima, a nudimo i mogućnost izrade Vašeg kalendara u skladu sa Vašim zahtevima i željama prema Vašoj grafičkoj pripremi za štampu. KALENDAR SA LOGOTIPOM Vaše firme je reklama koja će sigurno biti zapažena a Vaša reklamna poruka će doći do velikog broja potencijalnih korisnika Vaših proizvoda ili usluga,I pored savremnih tehnika za praćenje datuma, sastanaka i obaveza u elektronskoj formi ipak je kalendar najpouzdaniji i najrađe se koristi na zidu ili na radnom i kancelarijskom stolu.U ponudi štamparije SWA TIMse nalazi odlična selekcija STONIH i ZDINIH REKLAMNIH KALENDARA, pogledajte motive, modele i formate koji su Vam na raspolaganju i izaberite kalendar po Vašem ukusu.

NOVI KALENDARI SEZONA 21/2022 SU SPREMNI ✋🏻💬📅

Reklamni kalendari za 2022. godinu sa novim dizajnom su spremi za poručivanje.
Kompletna kolekcija će sadrži preko 50 modela, podeljenih na nekoliko različitih tema.
Trudili smo se da ovogodišnjom kolekcijom obuhvatimo što više motiva, od prirode i lokaliteta, preko poslovnih, do crkvenih kalendara.
Promotivni kalendari su jednodelni ili trodelni, mesečni, dvomesečni ili tromesečni i sadrže od 7 do 15 listova, u zavisnosti od modela.


KATALOG-CENOVNIK KALENDARACenovnik Kalendari

Cenovnik uštampavanja reklamnih kalendara sito štampom Napomena: - Svaka sledeća boja ili obostrana štampa +50%
KoličinaCena
100 KOM25.5 EUR
200 KOM29.5 EUR
300 KOM47.5 EUR
500 KOM74 EUR

Kontaktirajte nas

  • Noviteti

We create your image ...