Metalni upaljači | Reklamni Materijal REKLAMNI VIP METALNI UPALJAČI | Reklamni Materijal

KAKO SU UPAKOVANI METALNI UPALJAČI :

U ponudi imamo bogat izbor metalnih upaljača pojedinačno pakovanih u luksuzna pakovanja. Za metalne upaljače preporučujemo brendiranje tehnikom laserske gravure jer se na taj način dobija vrlo kvalitetan i trajan brending. Metalni upaljači su pojedinačno pakovani i nema ograničenja u pogledu količine prilikom narudžbine. Cena štampe ili laserske gravure zavisi od broja otisaka ili količine gravure po upaljaču.

ŠTAMPA ILI GRAVURA NA METALNIM UPALJAČIMA I PAKOVANJU

Štampa na metalnim upaljačima se radi dvokomponentnim bojam akoje su namenjene za štampu na metalu, ili tehnikom direktne digitalne štampe do punog kolora. Obzirom da reklamnI metalni upaljači imaju svoje pakovanje moguće je dodatno brendiranje pakovanja čime dodajemo vrednost celom poklonu.

PRIPREMA ZA GRAVURU UPALJAČA

Priprema za štampu ili lasersku gravuru na reklamnim upaljačima se dostavlja u vektorskim formatima sa tekstom pretvorenim u krive. Korišćenjem različitih tehnika uštampavanja ili kombinovanjem tehnika štampe i gravure dobijamo vrlo efektne reklamne proizvode.

KVALITETAN REKLAMNI POKLON

Ako želite da ostavite dobar utisak i poklonite lep i praktičan poslovni poklon dobar metalni upaljač sa efektnim brendingom je uvek dobar izbor, jer zbog svoje praktične upotrebljivosti ovaj proizvod će sigurno preneti Vašu reklamnu poruku do velikog broja ljudi i Vaših potencijalnih klijenata.Cenovnik Metalni upaljači

NAPOMENA:
Štampa na metalu +50% - metal, posebne vrste plastike i slično
- Obostrana štampa +50%
- Za količine preko 5000 komada pakovanje i raspakivanje se posebno naplaćuje - po dogovoru
- Za artikle (nestandardnih oblika) gde je potrebna izrada posebnih alata za štampu - cena po dogovoru


KolicinaCena
100 KOM23 EUR
200 KOM44 EUR
500 KOM100 EUR
1000 KOM150 EURDodatni sadržaj:DIGITALNA ŠTAMPA NA UPALJAĆIMA PUN KOLOR

DIGITALNA ŠTAMPA (OLOVKE, UPALJAČI, PRIVESCI)

Preporučeni proizvodi:

Kontaktirajte nas

  • Noviteti

We create your image ...