PLASTIČNE REKLAMNE HEMIJSKE OLOVKE ZA UŠTAMPAVANJE – OLOVKE SA ŠTAMPOM LOGOTIPA

Plastične olovke sa štampom logotipa

služe kao jeftin poklon za distribuciji širokom krugu korisnika , ovaj reklamni proizvodi odlikuje ekonomična cena i funkcionalna lako uočljiva reklama. Pakovanje je 50 komada što je ujedno i najmanja moguća količina za štampu, štampa se radi tehnikom tampon štampe na telu ili klipsi olovke i odlikuje je jeftin i brz otisak štampe ili za komplikovanije zahteve direktna digitalna flet štampa koju odlikuje precizna štampa u punom koloru i brz otisak ali je cena nesto veća u odnosu na tampon štampu.

Reklamne olovke kao poslovni poklon i promotvno – reklamni materijal

Reklamne olovke sa štampom logotipa su savršen pokolon koji je svima potreban i koristi u kancelariji, na šalterima, kući, automobilu pa je i Vaša reklamna poruka vidljiva širokom krugu potencijalnih klijenata.

Cene reklamnih plastičnih olovaka sa ili bez štampe

Cena reklamnih i promo olovaka zavisi od modela, tiraža, broja pozicija i tehnike uštampavanja.Štamparija SWA TIM Beograd Vam nudi odličan odnos cena/kvalitet kada su promo proizvodi u pitanju.Očekujemo Vaše upite i javljamo se sa konkretnim rešenjima spremni da ponudimo kvalitet i servis, povoljne cene i kratak rok isporuke.

Veliki izbor modela i odličan izbor boja plastičnih olovaka za brendiranje

Proverite naše mogućnosti i dostupne lagere i uverite se u odlične uslove.Veiki izbor modela i broj dostupnih boja uz vrhunsku štampu garantuju Vaš dobara izbor i promociju brenda na najbolji mogući način.

Kontaktirajte nas
We create your image ...