Trakice – ID trakice, trake za akreditacije, trake za id kartice, trakice sa štampom

Reklamne ID trakice sa nosačem za kartice

se štampaju tehnikom sublimacione štampe u punom koloru jednostrano ili dvostrano. Reklamne tekstilne trake se koriste za ID kartice, trakice za ključeve, reklamne trakice za mobilni telefon, identifikaciju zaposlenih, označavanej službenih lica na manifestacijama…

Pormo poklonkoji ima svoju upotrebnu vrednost – ID traica sa logotipom

Reklamne trakice su čest reklamni poklon koji se svakodnevno koristi. U našoj ponudi možete pronaći bogat izbor reklamnih trakica sa direktnom štampom do punog kolora ili trakice u različitim bojama bez štampe. Imamo trakice različitih debljina sa bogatom ponudom propratnog aksesoara, metalnim ili plastičnim dodacima, držače id kartica, mobilnih telefona, nosače za ključeve…

Direktna sublimaciona štampa na trakicama

ID trakice su odličan reklamni proizvod koji ima svoju upotrebnu funkcionalnu vrednost, štampamo ih tehnikom sublimacione štampe u punom koloru jednostrano ili dvostrano. Ovaj proizvod je poznat i kao artikal koji prati sve vrste promocija, prezentacija, sajamske nastupe, konferencije, u svakodnevnoj upotrebi je kod kompanija koje imaju kartice za ulaz u kompanije i zato insistiramo na kavlitetnoj štampi koja se ne skida i na materijalu trakica koje imaju višegodinju izdržljivost čak i kod svakodnevne upotrebe.

Boja na trakicama je UV i vodotporna

Termo fiksacija boje daje mogućnost pranja ovih trakica bez skidanja boje i otpornost boje na habanja i otiranja sa površine trakice.U proizvodnji koristimo kvalitetan materijal koji je namenjen za uštampavanje direktno u strukturu materijaal, bojama evropskog porekla koje su otporne na habanje i ekološki ispravne za upotrebu.

Cena brendiranih ID trakica i rok izrade

cena trakica se formira u odnosu na poručenu količinu , broja boja za štampu i tehnologiju štampe. Standardan rok je 2-3 radna dana od potvrde porudžbine, za veće količine i specifične zahteve rok se ugovora sa Vašim pradajnim savetnikom.

Kontaktirajte nas
We create your image ...