Reklamni kalendari – proizvodnja kalendara, štampanje i prodaja zidnih i stonih kalendara

Proizvodnja i prodaja tipskih i custom kalendara za pravna lica

Swa Tim vrši izradu kalendara prema dostavljenoj pripremi naručioca, uštampavanje i distribuciju tipskih kalendara po jako pristupačnim cenama i kratkim sa rokovima izrade.U ponudi imamo tipska rešenja gotovih kalendara koji se uštampavaju logotipom ili brendom naručioca uz mogućnost potpune personalizacije.

Štampanje reklamnih kalendara digitalnom i offset tehnikom štampe

se vrši na različite načine i različitim tehnikama štampe (digitalna i ofset štampa) u ZAVISNOSTI od tiraža i formata reklamnog kalendara.Postoje različite vrste reklamnih kalendara, kao što su zidni, stoni, jednodelni, trodelni, džepni, crkveni standardni i ne standardni kalendari. Izgled vašeg kalendara zavisi od vaše zamisli i vaših želja, reklamni kalendari mogu biti različitih tipova, dimenzija i namena.

Stoni Kalendari : veliki izbor motiva sa prostorom za uštampavanje

stoni kalendari su savršen dodatak svakom radnom stolu, sa prefinjenim dizajnom i precizno označenim datumima, ovi kalendari vam omogućavaju da pratite sve svoje obaveze. Ali to nije sve! Svaki stočić krije priliku za brendiranje. Personalizacija omogućava da Vaš logo, slogan i poruka budu uočljivi, pružajući konstantno podsećanje na ponudu Vaše kompanije.

Zidni Kalendari: veliki izbor motiva odličan izbora formata sa personalizacijom prema zahtevu naručioca

Zidni kalendari su umetnički izrađeni da istovremeno impresioniraju i informišu. Postavljeni na zidu, postaju centralna tačka svakog prostora. Odaberite između različitih tema, boja i formata kako biste se uskladili sa stilom vašeg brenda. Uz to, naši zidni kalendari nude izuzetan prostor za brendiranje vašeg poslovanja, osiguravajući da vaša poruka doseže veliki broj ljudi.

Kupujte kalendare iz prve ruke po odličnim cenama, kupujte od proizvođača!

Kvalitetan materijal, vrhunska dorada, proizvođake cene i veliki izbor motiva su naša preporuka za saradnju.

Kontaktirajte nas
We create your image ...