Reklamni Kišobrani – Brendiranje kišobrana – štampa na kišobranima

BRENDIRANI PROMO KIŠOBRANI

Kišobran je funkcionalan proizvod koji pored svoje osnovne upotrebne vrednosti sve češće nalazi svoju primenu i u domenu reklamnog proizvoda. U našoj ponudi imamo bogatu ponudu reklamnih kišobrana koji se brendiraju tehnikom sito štampe na poljima kišobrana. Stalan lager kišobrana, bogat izbor boja, brendiranje reklamnih kišobrana i uvek pristupačne cene kišobrana su naš poziv za saradnju sa svim zainteresovanim klijentima.
U našoj ponudi reklamnih kišobrana imamo velik izbor modela.

MODELI REKLAMNIH KIŠOBRANA

Reklamni kišobran sa automatskim otvaranjem – super model SUPERSTAR kišobran, kišobran sa automskim otvaranjem, sklopivi kišobran modeli sa ručnim otvaranjem – CAMPOS PLUS kišobrani, sklopivi kišobrani sa automatskim otvaranjem, muške reklamen kišobrane, ženske kišobrane, dečije modela kišobrana, poslovne modele kišobrana, kišobrane CLASSIC sa drvenom ručkom, Fancy modele kišobrana sa eva pena drškom, XXL modele reklamnih kišobrana…

KAKO SE RADI ŠTAMPA NA KIŠOBRANIMA

Svi modeli reklamnih kišobrana iz naše ponude nude mogućnost uštampavanja na jednom ili više kišobran polja.Uštampavanje se radi tehnikom sito štampe, a štampa je uv i vodotporna i ne periva pa je namenjena za izlaganje jakim atmosferskim uticajima bez oštećenja štampe.

UVOZ – ŠTAMPA I DISTRIBUCIJA KIŠOBRANA ZA PROMOCIJE SA VRHUNSKOM ŠTAMPOM

Promotivni kišobrani su deo našeg uvoznog i prodajnog programa reklamnog materijala i promotivnih poklona, a ovaj proizvod zbog svoje funkcionalnosti ima veoma široku primenu u svakodbnevnom životu i stalni rast prodaje u segmentu reklamnog materijala.Ukoliko tražite praktičan reklamni proizvod za dugitrajno korišženje ond aje kišoibran sa logotipm kompanije odliačn izbor i Vaš pokretna reklama koja će privići mnoge poglede tokom dugačkog vremena korišćenja ovog proivoda.

Dodatni sadržaj
NAPOMENA:
Sve prikazane ce proizvoda su bez uračunate štampe i bez PDV (iznos PDV je 20 %) , cena štampe zavisi od tiraža, veličine i broja otisaka, kao i broja boja za štampu. Plaćanje se vrši po srednjem kursu NBS-a na dan fakturisanja (plaćanje je moguće virmanski, platnim karticama firme ili preko fiskalne kase uz gotovinski račun).
Kontaktirajte nas
We create your image ...